Új romantikus regény érkezik Zakály Viktória tollából!

A Ciceró Kiadó pár nappal ezelőtt jelentette be a hírt, miszerint előrendelhetővé vált náluk Zakály Viktória legújabb romantikus regénye, melynek címe Esküvő elvitelre!

A történet főszereplője Zita, éppen az esküvője előtt áll, mikor kiderül, hogy a vőlegénye egy másik nővel Prágába utazott. Nem lát más kiutat, minthogy hazatérjen szülővárosába és kicsit átgondolja az életét. Egy gyerekkori barátja, Bese segítségével elhatározza, hogy kideríti, megcsalta-e őt a vőlegénye. Útra kelnek egy büféskocsival, ám ahogy az lenni szokott az utazás során nemcsak mindenféle kalamajkába keverednek bele, de az érzéseikkel is számot kell vetniük.

Vajon mi lesz a vége ennek az őrületes kalandnak? Hogyan dönt majd Zita? Képes lesz megbékélni a múltjával és a jövőjére koncentrálni? Mindez kiderül a regényből, melyet akár már elő is rendelhetünk a kiadó oldalán harminc százalék kedvezménnyel! Sőt, ha szeretnénk kérhetjük akár dedikálva is.

Várható megjelenés időpontja: 2022. június 9.

Zakály Viktória – Esküvő elvitelre

A tökéletes esküvő receptje: néhány kanál szerelem, egy kis kalamajka és egy csipetnyi nevetés. Mi sül ki ebből?

Zita, az esküvője előtt álló mérnöklány gyanút fog, hogy a vőlegénye egy másik nővel utazott Prágába. Visszatér hát a szülővárosába és az ott lakók életébe is, hogy gyerekkori barátja, Bese segítségével útra keljen egy büfékocsival és végre ne az eszét, hanem a szívét kövesse. Zita nemcsak Prágába utazik Besével, de a múltba is. A nyomozás közben kamaszkori hibájukon is próbálnak túllépni, ám egy későn kézbesített levél mindent elront. A szédületes kalandokban távolból a segítségére vannak a városrész kotnyeles nyugdíjasai is, akik úgy gondolják, jobban tudják, mi tenné boldoggá Zitát. És persze Besének is van egy terve… Vajon ki tud-e békülni Zita a múltjával, hogy építse a jövőjét? Megtalálja-e az új helyét egy régi világban? És tud-e válaszolni a mindent eldöntő kérdésre: IGEN! NEM?

Hozzászólások