Új könyvvel érkezik a Kés a Zajban szerzője!

Patrick Ness neve nem először bukkan fel az olvasni szeretők világában. Chaos Walking néven publikált trilógiájának első kötetét, a Kés a Zajban idén kerül a mozikba, bár a premier időpontja nem tisztázott, Siobhan Dowd-dal közös regényét, a Szólít a szörnyet pedig már 2016-ban megfilmesítették. Tavaly októberben a szerző a blogjában leplezte le legújabb regénye, a Burn fülszövegét és borítóját. A könyv az Egyesült Államokban 2020. május 7-én fog megjelenni a Walker Books kiadótól.

Íme a fülszöveg:

An all-consuming story of revenge, redemption and dragons from the twice Carnegie Medal-winner Patrick Ness.

In 1956 Sarah Dewhurst’s father shocks her by hiring a dragon to work the farm. The dragon is a smaller blue rather than the traditional larger reds, though even the reds are now scarce. When the blue dragon, Kazimir, unexpectedly saves Sarah and her friend Jason Inagawa from the attentions of the racist police deputy, Kelby, everything changes. Sarah is part of a prophecy and she must escape the clutches of Malcolm, an assassin from a Believer Cell, the dragon-worshiping cult.

“Patrick Ness írta. Sárkány van benne. Naná, hogy el akarom olvasni.” – Bookish Penguin, Goodreads

“Patrick Ness végre megadja nekünk azt a sárkányos könyvet, amire nem tudtuk, hogy szükségünk van.” – Kai, Goodreads

“Oké, Patrick Ness szó szerint idedobott egy sárkányt a semmiből.” – Bryan Martinez, Goodreads

A mi tetszésünket elnyerte. És a tiéteket? Ki fog tűkön ülni, amíg meg nem jelenik – akár az angol, akár a magyar változat?

Forrás: Goodreads

Hozzászólások