Filmek

Új filmmel érkezik Quentin Tarantino

Néhány nappal ezelőtt Cannes-ban mutatták be Quentin Tarantino legújabb filmjét, amelyet 3000 fős nézőközönség láthatta először, hatalmas vastapsot kapott a mű.
A 72. filmfesztivál hivatalos versenyprogramjában lévő, Tarantino által rendezett Volt egyszer egy… Hollywood című film óriási siker lehet, azt rebesgetik filmes körökben, hogy megkaparinthatja akár az Oscar-díjat is.

A főszerepben olyan híres színészeket láthatunk, mint például Leonardo DiCaprio illetve Brad Pitt. A bemutató napján a világsztárok aláírásokat és fényképeket készítettek a rajongókkal, majd sajtóvetítés következett.
A történet Los Angelesben játszódik a ’60-as évek végén, a hippi korszak idején. A híres rendező Roman Polanski és felesége Sharon Tate gyilkosságának esete kerül a középpontba, amikor a főszereplő westernszínész szomszédságába költöznek. Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), illetve dublőre Cliff Booth szeretnének kibújni a megszokott szerepeikből.
A filmben egyébként igazi sztárdömpingre lehet számítani, mert feltűnik még többek között Margot Robbie, a Keresztapa filmekből ismert Al Pacino, James Marsden, Kurt Russell és az Alkonyat filmek sztárja Dakota Fanning is.

Tarantino kilencedik filmje augusztusban kerül a mozikba, amelynek most megnézhetitek az előzetesét.

Hozzászólások