Filmek

Új filmben lesz látható Robert De Niro

Augusztus 17-én a 77. születésnapját ünneplő színész most egy vígjátékhoz csatlakozott, amit hamarosan láthatnak a hazai nézők. Addig is lássuk, milyen filmben szerepel Robert De Niro.

A War with Grandpa, Robert Kimmel Smith regényéből készült, Magyarországon a Nagypapa hadművelet címet kapta. A történetben Ed (Robert De Niro) lányához és annak családjához költözik. A három unoka közül azonban nem mindegyik van kibékülve nagypapájával, hiszen Peternek át kell adnia a szobáját, ő pedig a padlásra kényszerül. Peter nehezen emészti meg, hogy szeretett nagyapja használja a helyiséget, ezért úgy dönt harcolni fog azért, ami az övé. A fiú számtalan csínyt elkövet Ed ellen, amibe aztán ő is beszáll. Végül az idősek kontra gyerekek harca kezdődik a szobáért.

A filmet Tim Hill rendezte, a forgatókönyvet , Matt Ember, Tom J. Astle és Robert Kimmel Smith közösen írták. A főszereplő De Niro és az Elliott, a sárkányban is szereplő Oakes Fegley mellett olyan nevek is feltűnnek, mint Kill Billben  közreműködő Uma Thurman, a Kapj el, ha tudsz című filmben látható Christopher Walken, Colin Ford a Marvel Kapitányból, vagy a Tegnap gyermekeiben résztvevő Jane Seymour.

A Nagypapa hadművelet szeptember 24-től látható a mozikban.

Hozzászólások