BudapestHírekMédiaZene

Új előadókat jelentettek be a Sziget fesztivál fellépőiként

Ismét megrendezésre kerül országunkban a már sokak által jól ismert Sziget Fesztivál, azon belül pedig a szokásos helyén, Budapesten, az Óbudai szigeten. Immár a 26. alkalommal tartják meg Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényét és az utóbbi időben egyre több nevet tesznek közzé a szervezők, akikre ebben az évben számíthatunk. Az idei fesztivál augusztus 7-13. között fog zajlani és már most rengeteg énekest és bandát láthatunk a listán, hogy kik is fognak fellépni az eseményen.

December elején már be is jelentettek 24 előadót, mint a Sziget fesztivál fellépői, ezek pedig nem mások, mint: a Foo Fighters, a Twenty One Pilots, Ed Sheeran, Martin Garrix, a Florence + The Machine, Richard Ashcroft, a Catfish and The Bottlemen, a Chvrches, a Jungle, a Kodaline, a Blaze, a Maribou State, az Idles, a Superorganism, a Pale Waves, az 1975, a Parcels, Boy Pablo, a Frank Turner&The Sleeping Souls, az Of Mice&Men, a Frank Carter&The Rattlesnakes, a Gang Of Youths, Alma, Yungblud és Tamino.

Foo Fighters

Miután ezzel az elég neves felhozatallal találkozhattunk, nem kellett sokat várni, ugyanis február 12-én ismét fel lett tüntetve néhány újabb fellépő. Mivel a Sziget fesztivál az utóbbi időben igen elhíresült volt a neves előadóiról, ebben az évben sem kellett csalódnunk. A korábban már bejelentett Ed Sheeran, Martin Garrix és a Twenty One Pilots mellett a második listából kiderült, hogy Post Malone, Tove Lo és a Franz Ferdinand is fellép a fesztiválon, ami valljuk be, egyáltalán nem rossz felhozatal.

Természetesen emellett még jó néhány előadó kapott helyet a második listán is: a W&W, a Vini Vici, Dj Carnage, Sigala, Hucci, a norvég Anna of The North, Fakear, valamint a Valeras. Koncertet ad Post Malone, ahogy a Franz Ferdinand és James Blake is. Ellátogat hozzánk Tove Lo, a Years&Years, Jain, Xavier Rudd, és a Razorlight. Szintén fellép Richie Hawtin, a Yeasayer, a Wanda zenei társulat, a Yellow Days, aki a tavalyi koncertjét pótolja majd. A fellépők között lesz még Tove Styrke, Masego, a manchesteri IAMDDB, a Son Lux, a Protoje&The Indiggnation, a clevelandi Welshly Arms, Elderbrook és Roosevelt is.

Post Malone

Így tehát 53 fellépő van bejelentve a 2019-es Sziget Fesztiválra eddig, azt pedig, hogy mi lesz a végleges lista, még nem tudjuk.

Hozzászólások