Könyvek

Új Disney Sorsfordító történet érkezik!

A Manó könyvek 2024-ben már a második Sorsfordító történetet adja ki, ami a Szállnék már címet viseli. A történet főszereplője ezúttal Merida lesz!

Annak érdekében, hogy Merida kiutat keressen a házasságkötés alól, alkut köt egy boszorkánnyal, aki meggyőzi Meridát arról, hogy adja oda a mágikus süteményt az édesanyjának. Azonban ebben a kötetben a történet akkor vesz váratlan fordulatot, amikor Merida eszi meg az édesanyjának szánt sütit. Ez a könyv sok potenciált tartogat magában és  kíváncsian várom, hogy Farrah Ronchon mit hoz ki ebből az ötletből.

A könyv várhatóan május 30.-án jelenik meg. Ha előrendelnéd a könyvet, katt ide!

Én mindenképp adni fogok egy esélyt ennek a kötetnek, hiszen a sorozat számos regényét olvastam már, és mindet imádtam. A legutóbb megjelent Disney kötetről, amely a Szépség és a Szörnyeteg történetét meséli el egy új szemszögből, ebben a cikkben olvashattok bővebb véleményt.

Farrah Rochon – Szállnék ​már

Megváltoztatnád a sorsod, ha megtehetnéd?
Merida tisztában van azzal, hogy a DunBroch klán hercegnőjeként vannak bizonyos kötelezettségei, de ez nem jelenti azt, hogy szeretnie is kell őket. Végképp nem akkor, ha ez a kötelezettség azt jelenti, hogy feleségül kell mennie valakihez, akit még soha nem látott. Merida ellenzi ezt a hagyományt, de édesanyja, Elinor királyné ragaszkodik hozzá, hogy elfogadja a sorsát.
Merida az erdő mélyén egy kunyhóra bukkan, ahol egy boszorkány varázserejű süteményt ad neki, és a lelkére köti, hogy adja oda az anyjának, aki, ha megeszi, teljesen megváltozik majd. Ám Merida úgy dönt, hogy ő maga eszi meg a bűvös finomságot…

Hozzászólások