Új albummal tért vissza Ákos

Ákos, a magyar popzene egyik kiváló alakja, munkásságával elnyerte a Kossuth-díjat. Költő, szövegíró és zeneszerzőként is működő énekes most egy új dallal lepte meg rajongóit, nem is akármilyennel. A Felemel október 2-án jelent meg a youtube-on, azóta pedig a rádiók is felvették a listájukra.

A Felemel az édesapákról szól, megható szövegét maga az énekes írta, amely az elvesztett családtagnak állít emléket. A videóklip meghatottságát fokozza a fekete-fehér képkockák-és a jelenetek a szereplőkkel. A végén a zenekar tagjai és rokonai láthatóak, akiknek édesapja még él és akiknek már nem. Egy igazán szívhez szóló zenét sikerült írnia, ami már fél millió megtekintésnél jár.

Ákos még augusztus végén osztotta meg instagram oldalán, hogy lányával Annával is készülnek valamire, így a Felemel című dala előtt  megjelent az Elhiszem, lánya közreműködésével. A dalszöveg szépre sikeredett, hiszen a hitről, az angyali üdvözletről szól. Mennyire kell kitárni a szívünket ahhoz, hogy békét hozzon a világra. Anna egyébként saját maga írta a dalt.

Kovács Ákos az 1987-ben megalakult Bonanza Banzai zenekarral kezdte karrierjét, 1994-ben oszlottak fel. Azóta leginkább szólóban működik, legújabb lemeze -immár a huszadik – Idősziget címmel jelent meg október elején. A tizenkét számot tartalmazó albumot december 14-én a Papp László Budapest Sportarnénában mutatja be.

Hozzászólások