Történelmi filmben lesz látható Johnny Depp

Johnny Depp színészi karrierje jócskán meginogni látszott, amikor volt feleségével Amber Heard-el elkezdődtek a csatározások. Depp végül tisztára mosta a nevét, de egy ideig láthatóan a zenekara került előtérbe. Úgy tűnik azonban, hogy esze ágában sincs távozni a kamerák elől, hiszen most egy történelmi filmben kapott szerepet!

Johnny palotára cserélte  a tárgyalótermet

A hosszú ideig tartó rágalmazási per miatt Johnny Depp minden idejét a tárgyalóteremben volt kénytelen tölteni. Bár karrierje is támadásokat élt meg, azonban rengeteg támogatója is akadt. Szerencsére Depp nem adta fel, sőt ajánlatot is kapott, miszerint annak a  XV. Lajosnak a bőrébe kell bújnia, aki Franciaország királya volt, és akinek hatástalan uralma a hatalom hanyatlásához és az azt követő francia forradalomhoz vezetett 1789-ben.
A La Favorite (Jeanne du Barry) film XV. Lajos király történetét meséli el. Jeanne du Barry egy elszegényedett varrónő törvénytelen lányaként született, és a társadalmi hierarchiát legyőzve a király szeretője lett. 

A Deadline szerint a forgatások Johnny és Amber perének lezárása után egy hónappal kezdődtek meg. A stáb minden jelenetet Franciaországban vett fel, ezen belül is Párizsban, Versailles-ban. Maïwenn francia filmrendező készíti a projektet és ő is lesz a főszereplője.

Pontos időpontot nem közöltek

A film először a francia Netflixen lesz elérhető idén, majd tizenöt hónappal később lesz látható a világ számára Johnny királyi alakítása.  A projekthez továbbá olyan színészek csatlakoztak, mint Benjamin Lavernhe (Szerelem második látásra), Pierre Richard (Magas, szőke férfi felemás cipőben), Melvil Poupaud (Fiatal szeretők), Pascal Greggory és India Hair.

Ti várjátok már Johnny Depp új filmjét?

Hozzászólások