Könyvek

Szívmelengető gyermekkönyv érkezik a Könyvmolyképző Kiadónál!

Az utóbbi napokban a Könyvmolyképző Kiadó több decemberi megjelenést is bejelentett. Ezek közül az egyik nem más, mint a már Netflix-minisorozatként is bizonyító Ollie hazatalál.

A történet főszereplője Ollie a plüssnyúl, akit gazdája Billy anyukája saját kezűleg varrt, ezáltal még nagyobb értéket képvisel. Ő a kisfiú legjobb barátja, legnagyobb bizalmasa és a „hivatalos kedvence”.

Játékvilágban él a velejéig romlott bohóckirály Zozó is, aki céljául azt tűzte ki, hogy csatlósaival együtt minél több játékot elraboljon és fogva tartsa őket egészen addig, míg gazdáik végképp el nem felejtik őket.

Mikor Ollie is fogságba esik Billy-re hárul a feladat, hogy kiszabadítsa őt Zozó föld alatti csarnokából, az erdő mélyéről, az éjszaka közepén.

Vajon elég bátor lesz ahhoz, hogy végrehajtsa a küldetést? Találkozik Ollie és Billy még valaha? Mindez kiderül ebből a szívmelengető regényből, amiből a Netflix 2022-ben még négy részes minisorozatot is készített.

Várható megjelenési idő: 2023. 12. 12.

A kiadó oldaláról már akár elő is rendelhetjük a kötetet bevezető áron!

William Joyce – Ollie hazatalál

„Egy ​játék sokkal több lehet, mint egy tárgy, amivel elszórakoztatjuk magunkat. Csoda válhat belőle.”

A játékok titkos birodalmát számtalan rejtély szövi át.

Ezek egyike a Játékok Becsületkódexe, ami azóta létezik, amióta vannak kisgyerekek.

Rejtély az is, milyen varázslat útján lesz valamiből egy gyerek kedvenc játéka. Ez a legnagyobb elismerés, amit a Játékvilág egy tagja kaphat.

Ollie különleges játék, Billy anyukája saját kezűleg varrta, hogy az Billy életének fontos része legyen. Ollie aztán annak rendje és módja szerint Billy legjobb barátja, bizalmasa, játszótársa és igen, „kedvence” lett.

Játékvilágban azonban gonoszok is élnek, közülük is a legrettegettebb gaztevő Zozó, a bohóckirály. Ő és a csatlósai, az alamuszok, megfogadták, hogy elrabolnak minden kedvenc játékot, és addig tartják őket fogva, amíg el nem felejtik a gazdáikat, és örökre el nem kallódnak.

Amikor Ollie is fogságba esik, Billynek ki kell mentenie a kedvencét Zozó föld alatti csarnokából, az erdő mélyén, az éjszaka közepén.

Egy séta a fák közt még soha nem rejtegetett ekkora izgalmakat! Kalandos történet a bátorságról és a barátságról! Éld át! Neked szól.

Hozzászólások