Szépségápolás

Hogyan ápoljuk ajkainkat: Aden és Lovely termékbemutató

By

Minden nő szereti ha sminkje tökéletes. Nem elég egy jó alapozó, vagy tusvonal, az ajkakra is oda kell figyelni. A legtöbb nő szereti a figyelemfelkeltő rúzsokat, míg mások inkább a nude árnyalatot preferálják. Viszont ajkaink védelme érdekében ajakvajat is kell használni.

Ha egy eseményre megyek, számomra elengedhetetlen kellék a rúzs, de a nude árnyalatot iskolában is szoktam viselni. Főként az Aden és Lovely rúzsait próbáltam ki. Persze az összes szájrúzsom matt vagy extra matt, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem fénylik. Felmerülhet a kérdés: Nem szárítja az ajkainkat? Válaszom az igen lenne, ha nem végezném el a ajakápoló használatát.

Még mielőtt elkezdem az egész arcomon a sminkelést, a Rival de Young gyümölcsös ajakvaját kenem fel vékonyan az ajkaimra, hogy mire a rúzshoz érek, a bőrömnek a szükséges ápolót elnyelje, így nem fog a kettő keveredni. Ez azért fontos, mert ha egész nap rajtunk van a rúzs, eléggé kiszáríthatja a szánkat.

Volt már olyan is, amikor nem kentem ajakvajat a rúzs alá…

Miután egy egész napon át tartó sminket lemostam az arcomról, az ajkam lüktetett és annyira ki volt száradva, hogy egyszerűen rossz volt elviselnem. A sminkem lemosása után is teszek a számra egy nagyon kis ajakvajat, hogy a bőröm ne repedezzen meg, mert a következő rúzsozás alkalmával nagyon látszódni fog. Nem használok ajakradírt, pontosan amiatt,  mert az megelőzi a legfelső hámréteg kiszáradását, majd elhalását.

Kedvenc rúzsom, ami az utóbbi időben egész nap fent volt a számon nem más, mint a Lovely Extra lasting. Bátran lehet rétegezni  viszont hátránya, hogy egy kicsit sietni kell vele, mert nagyon hamar megszárad. Mivel sokkal jobban szeretem a rózsaszínes, nude árnyalatokat, emiatt a vérvörös Aden ajakrúzsomat keveset hasnálom. Nagyon szeretem ezt a terméket is, de elég hamar lekopik hiába ápolózok előtte.

A Lovely termékek megtalálhatóak a legtöbb drogériában, viszont Adent csak webshopból tudtok rendelni, esetleg illatszer boltokban futhattok össze velük. Mind a két termékcsalád megfizethető kategóriába esik, és nagyon jó minőségűek.

Szóval ne feledjétek: Rúzsozás előtt és sminklemosás után is ápoljátok ajkaitokat, hiszen a szép száj majdnem annyira fontos, mint az egész smink, ami díszíti az arcotokat!

Comments

comments

You may also like

Change Language To: Hungarian

%d blogger ezt szereti: