Könyvek

Strandkönyv: az év legjobban várt nyári olvasmánya

Íme a nyár legüdítőbb könyve: a Strandkönyv! Ha még nem találtad meg a tökéletes vízparti olvasmányt, akkor nem kell tovább keresgélned, mert megérkezett Emily Henry – Strandkönyv című írása. 

A hazánkban debütáló  könyv egy igazi romkom, ami a szezon egyik kihagyhatatlan olvasmánya.  Szerelem, humor, napsütés mi kell még? Természetesen két író, akik közösen próbálják átvészelni az alkotói válságukat, egy  tóparti víkendházban. Plusz egy határidő, amire meg kell írniuk a következő bestsellerüket.

Emily Henry tavaly megjelenő regénye több, mint egy éve uralja a nemzetközi sikerlistákat. Reméljük hamarosan mi is bővebben írhatunk a könyv tartalmáról!

Emily Henry – Strandkönyv

January reménytelenül romantikus lélek, aki úgy beszéli el a saját életét, mintha egy sikerfilm hősnője lenne. Gus komoly íróember, aki szerint a szerelem csak mese.
January történeteiben mindenki boldogan él, míg meg nem hal. Gus kinyírja az egész szereplőgárdát.
Egymás szöges ellentétei tehát.
Mégis, több a közös vonásuk, mint gondolnánk:
Két szomszédos tóparti víkendházban töltik a nyarat.
Bénító alkotói válsággal küzdenek.
Le vannak égve.
És három hónap alatt kell megírniuk egy-egy bestsellert.
Az eredmény? Egy fogadás! Műfajt cserélnek, és az nyer, akinek a könyvét előbb adják ki.
A rizikó? Így, hogy egymás sztoriját mesélik, könnyen a feje tetejére állhat a világ…

Emily Henry regénye immár egy éve uralja a nemzetközi sikerlistákat. A Strandkönyv a perzselő nyárban játszódó, szellemes szerelmi történet, amelyen az olvasó nagyokat nevethet, meg sírdogálhat is egy kicsit. A tökéletes kikapcsolódás, napsütés mellé vagy helyett!

A képek forrása: The Nortoriuous reader, Central Könyvek Kiadó

Hozzászólások