Beauty Stílus Szépségápolás

Termékek tesztelve: Garnier, Isana, Loréal, Tangle Teezer

By

Vannak akik szeretnek az élet minden területén új dolgokat kipróbálni, nyitni a világ felé. Természetesen sokan nem kedvelik a  kilépést a komfortzónájukból. Én viszont imádok kipróbálni újdonságokat, még ha nem is leszek elragadtatva tőlük. Ebből kiindulva teszteltem néhány terméket, amit drogériás körutam alatt szereztem be.

Garnier Pure Charcoal tisztító és hidratáló textil maszk tág pórusokra, fekete alga kivonattal

A Garnier fátyolmaszkjai nálam örök kedvencek maradnak, mert nagyon felfrissítik az arcbőröm. Amikor megpillantottam ezt a maszkot, már tudtam, hogy nem hagyhatom ott. A termék azt ígéri, hogy kevésbé teszi láthatóvá a tág pórusokat és ápolja a bőrt.

 

Először az illata volt az, ami elkezdett taszítani. Semmihez sem hasonlítható, enyhén szúrós szaga volt. Miután letelt a lazításra szánt 15 perc, levettem a maszkot.  Nem hogy a pórusaimat nem húzta össze, de ragacsos érzetett hagyott még a vizes öblítés után is az arcomon. Összességében tehát nekem nem vált be, maradok a fátyolmaszkoknál, viszont a csomagolása nagyon szép, igazi vevőcsalogató! Bármelyik drogériában és áruházban be lehet szerezni, 600 forint alatti az ára.

Isana Young tusfürdő, marshmallow

Imádom a szezonális tusfürdőket és az Isana minden nyáron piacra dob egy limitált kiadást. Tavaly a Vintage Fashion nevű tusfürdőből szereztem be pár darabot, mert isteni illata volt, viszont az idei marshmallow (mályvacukor) illatú kiadásból már alig lehet kapni a boltokban. Inkább málna illatot lehet érezni rajta, de hamar felhabzik.

Sajnos elég hamar elfogyott, és a Rossmannban már nem is lesz kapható.  Nyáron különösen frissítő ilyen édes illattal a fürdés. Csak a Rossmann üzletekben lehet beszerezni 300 forint körül mozog az ára.

Isana Hair Style 2 Create hővédő spray

Legalább hetente egyszer vasalom a hajam, ehhez viszont elengedhetetlen egy hővédő. A legolcsóbb kategóriába esőt vettem meg, ami az Isana Hair Style 2 volt. Ez a hővédő akár 220 fokig védi a hajszálakat, és fényesíti a hajat.   Miután kitapasztaltam a használatát – vizes hajra kellett rápermetezni, majd megszárítani – nagyon megszerettem a terméket mert könnyen kezelhetővé és selymesebbé tette a hajam.  Még félig sincs a flakon, pedig már rengeteget használtam belőle és még az illata is nagyon finom! Le vagyok döbbenve, hogy az Isana milyen jó szépségápolási termékeket dob piacra! Csak a Rossmann üzletekben kapható, 1000 forint alatti az ára.

L’Oréal Paris Elseve Fibralogy Air száraz sampon

Frisseséget és még egy napot ígér hajmosás nélkül. Sem az állagával sem a végeredménnyel nem vagyok elégedett, hiába van jó árban. Az illata kellemes, de kezelhetetlen lesz tőle a haj. Nagyon sokat kell fújni belőle, hogy a hajunk ne tűnjön zsírosnak, viszont a sötétebb hajszínen olyan a végeredmény, mintha a fejünkre borítottunk volna egy kis lisztet. Nem lehet normálisan kifésülni sem, mert kócosítja a hajszálakat. Ebben az esetben tényleg nem az olcsóbb termék a hatásosabb. Bármelyik drogériában és nagyáruházban beszerezhető, 800-900 forint között mozog az ár.

Tangle Teezer a „csodafésű”

Ez a termék azt ígéri, hogy még a legkócosabb hajat is pillanatok alatt kibontja töredezés és felesleges hajhúzás nélkül. Igaz, hogy nem húzza  a hajat, de az is biztos, hogy nekem többször is át kellett fésülnöm a hajzatom, mire a kis sörték egyáltalán bele tudtak akadni a gubancokba. Nagyon gyengék a fésűfogak, ezért eleinte nem mertem erősen végighúzni a frizurámon. Viszont mivel ennyire sűrűk a fogak, sokkal több hajszálat különítenek el egymástól, ezért dúsabb végeredményt kapok.

Kicsit húzós az ára és nagyon gyakran kell takarítani (meleg vízzel el szoktam öblíteni miután kiszedtem a hajat belőle) viszont nekem teljesen megéri, mert dúsabbnak érzem tőle a hajkoronám. A Rossmann és a DM üzletekben – illetve a Tangle Teezer webshopban lehet kapni. Ez a rózsaszín fésű a legolcsóbb  és az első amit itthon lehetett kapni néhány évvel ezelőtt. 4500 forint volt ez a darab, de lehet válogatni szín és méret szerint is. Az árak persze egyre feljebb emelkednek, minél egyedibb fésűt szeretnénk.

Comments

comments

You may also like

Change Language To: Hungarian

%d blogger ezt szereti: