Beauty Életmód Stílus Szépségápolás

Rövid termékteszt: Himalaya Herbals energizáló nappali arckrém

By

Április vége felé szereztem be a Himalaya Herbals arckrémét, amit nagy meglepetésemre az Intersparban találtam. A Himalaya termékei egyébként drogériás viszonylatban nagyon jók, régen nagyon sok nim maszkot vásároltam a márkától, kézkrémeket és lemosókat. Aztán amióta problémásabb lett a bőröm, a márka termékeit is elhagytam, mert bár szép, növényi összetevőkkel dolgoznak, a parfüm így is megtalálható kis mennyiségben a termékek között.

Az állaga egy közepes vízbázisú alap, aminek nagyon kellemes illata van. Engem maga az illat is megnyugtat, amit a termék áraszt magából, pedig nem szoktam illatanyaggal ellátott krémet használni, vagy ha igen, akkor nagyon ritka az eset.  Azonban, ez a kellemes illatfelhő bőrrel érintkezve elillan. A tégelye üveg, biztonságosan hordozható, és az se baj, ha néhányszor legurul a piperepolcról. Könnyedén elnyeli a krémet a bőröm, egységesít, de primer alapnak nem ideális. Ha az arckrémünket a szupermarketben vagy egyes drogériákban kívánjuk megvásárolni, akkor ez erre egy tökéletes alternatíva.

A márka arckrémei közül azért is emelkedik ki pont ez, mert a növényi hatóanyagai természetes UV védelemmel is rendelkeznek. Ami persze nem azt jelenti, hogy a krém mindennapos használata kiválthatja a fényvédőt, de kombinálva biztosabb a védettség is. Mindemellett alkoholt nem tartalmaz, így bátran használható vízhiányos arcbőrre is.

Mit szóltok? Érdekelne még titeket hasonló jellegű gyors, lényegre törő termékteszt?

Comments

comments

You may also like

Change Language To: Hungarian

%d blogger ezt szereti: