Beauty Szépségápolás

Barátunk a Ricinus #2 Garnier termékek

By

Az elzőző részben a házi ricinusolajos hajpakolásról esett szó, most pedig a ricinus tartalmú termékeimről fogok  írni, melyeket volt szerencsém kipróbálni.

Már egy ideje szemeztem a Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond termékcsaládjával, de nagyon drágának találtam, ezért nem vettem meg. Nagyjából egy hónapja le volt árazva a drogériában és a hipermarketekben is, így hát megvettem majdnem az egész termékcsaládot.

Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Sampon (250 ml)

Ami rögtön megfogott, az a csomagolás maga. Mivel lapított a flakon, így utazáshoz ideális, mivel nem foglal sok helyet. Maga a sampon két kiszerelésben kapható, a 250 ml és a 400 ml-esben. Először a kisebbet vettem meg, hogy ha nem válna be, akkor kevesebb marad, amit kell elhasználnom.

Valami csodát művelt a hajammal! Lévén, hogy nagyon zsírosodó a hajszerkezetem, 2 naponta muszáj hajat mosnom. Mióta használom ezt a sampont már elég 3-4 naponta. Az illata semmihez sem hasonlítható, kellemes és annyira koncentrált, hogy még napok múlva is érezni lehet a hajon. Annyira gyengéd a fejbőrhöz, hogy akár mindennapos használatra is alkalmas. Bármelyik drogériában illetve hipermarketben beszerezhető, 899 forintba kerül.

Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Hajpakolás (300 ml)

A hajpakolás egy krémes állagú, sárga színű krém, amit a hajvégekre kell felvinni, és néhány percig rajta kell hagyni. Ez a kiszerelés nem utazóbarát, hiszen rengeteg helyet foglal el ez a nagy tégely. Fontos, hogy ez kiöblítendő hajpakolás, ezért le kell mosni! Sokkal puhábbá és fényesebbé tette a hajam. Könnyű eloszlatni, nem nehezíti el a hajat, emellett még gazdaságos is, hiszen egy kicsi is elég a hajvégekre. Ez a termékcsalád direkt gyenge, töredezés miatt hullásra hajlamos hajra lett kifejlesztve, igaz az enyém ugyan úgy hullik, de legalább a túlzott zsírosodása megoldódott a samponnak köszönhetően. Ezt is az összes drogériában, illetve hipermarketben kapni lehet, az ára 1699 ft.

Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Tápláló Krém-Olaj (200 ml)

Ezzel az egy termékkel viszont vegyes érzelmeim vannak. Ez a krém a haj könnyebb kifésülésére lett kifejlesztve. Sajnos nagyon kicsit kell a hajra kenni belőle, mert elzsírosítja. Szerintem túl nagy ez a kiszerelés, tekintve, hogy milyen keveset kell belőle használni. Bár az illata ennek is nagyon finom, hiába könnyebb a fésülés, ha a szárítás után ismét zsíros a hajkorona. Hipermarketek és drogériák polcain megtalálhatóak, az ára akárcsak az előzőnek, 1699 ft.

Mint ez a darab, úgy az egész termékcsalád parabén mentes, így semmilyen káros anyagnak nincsen kitéve a hajunk.

Comments

comments

You may also like

Change Language To: Hungarian

%d blogger ezt szereti: