Beauty Divat Stílus

Ajándékötletek Bálint-napra

By

A szerelmesek ünnepét nagyon sokan túlzásnak, marketing fogásnak tekintik, így nem igazán fordítanak nagy figyelmet az ajándékozásra. A legtöbb pár megpróbál inkább minőségi időt eltölteni egymással még akkor is, ha ez a jeles nap nem a hétvégére esik. Én úgy gondolom, hogy ilyenkor nem feltétlenül kell ajándékozni egymásnak, de egy kis apróság mindenkinek jól tud esni, legyen az egy kedves üzenet, egy vacsora vagy a virágcsokor melletti kis csajos sminkcsomag. Köztudott, hogy a fiúknak ilyenkor sokkal könnyebb dolguk van, hiszen a mainstream meglepetésekből dömping van, bárhova is térünk be ajándék ügyben, szinte biztos, hogy találunk valamit. A mai bejegyzésben összeszedtem néhány olyan ajándéktippet, ami talán nektek, nem jutott az eszetekbe.

Inspirálódjatok!

Mit adjunk a barátnőnknek?

ÖRÖK RÓZSA

A virágok mindig is alap ajándéknak fognak számítani, minden lánynak jól esik egy szép nagy csokor, viszont ezek az ajándékok múlandóak és ha az ember nem szárítja ki a rózsákat, akkor az ajándék az emlékbe vész. A Rosarium Budapest egy olyan virágkészítő cég, akik örök emlékként akarják megőrizni az illatos meglepetést. A hagyományos csokrokkal ellentétben ezek a virágkompozíciók éveken át megmaradnak, ráadásul magunk válogathatjuk össze, milyen színben és milyen alkalomra szánjuk ezeket a darabokat. Az örök rózsák különlegessége abban rejlik, hogy speciális egyedi üvegtárolóba vannak elzárva a rózsák, így hosszú időn keresztül megtartják szépségüket. A hosszútávú tartósság egyik fő titka az ecuadori rózsa, ami extra nagy virágfejjel rendelkezik és vastag szárral, ezáltal sokkal szilárdabb a növény szerkezete és a speciális üvegláda mellett ez az, ami a titok nyitja.

 

Bomb Cosmetics- Szerelmes szívek fürdőfagyi

A Bomb Cosmetics márkáról már olvashattatok az oldalon, ha érdekel róla a bejegyzésünk, akkor a márkanévre kattintva olvashatjátok is.

 

Mit adjunk a barátunknak?

Az eredetiajandekok.hu oldalon találtam rá erre a legó bögrére és rögtön megtetszett  a kreativitása miatt. Annak a fiúnak, aki alapjában véve is vonzódik a legókhoz, annak a mindennapi kávé mellé egy kis levezető játék szuper napindító.

Magamból kiindulva szeretek alkotni, ezért két kis apróbb figyelmes ajándékötletet is hoztam nektek, amit a fiúk is értékelni fognak.  Az egyik egy képkeretbe zárt kis térképemlék, aminek az elkészítéséhez, a Google Maps, két helyszín: a megismerkedésetek és az első csók helyszíne szükségeltetik. A második ajándéktipp a személyre szabott kuponok, amikre bármilyen olyan dolgot ráírhattok, ami a kapcsolatotokban csak a tiétek, közös emlékek újbóli felelevenítése, apróságok, mint például egy közös moziélmény vagy múzeumtúra, házimunka átpasszolására jogosító cetli.  Ha bevetitek valamelyik ötletet, mindenképp jelezzétek felénk.

 

Comments

comments

You may also like

Change Language To: Hungarian

%d blogger ezt szereti: