Sorozatok

Spin-off sorozatot kap a Vaják!

A Vaják című sotozatot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, mivel az elmúlt év egyik legnagyobb durranása volt. Habár a második évadot még nem kezdték el újra forgatni, azonban egy másik jó hírrel is szolgáltak a készítők, a Vaják ugyanis előzménysorozatot kap hamarosan!

A The Witcher: Blood Origin című hatrészes minisorozat állítólag 1200 évvel fog a Vaják története előtt játszódni és elmeséli az első Witcher történetét. Ezenkívül az ember és tünde világ összefonódását is láthatjuk majd benne, illetve a jelen világ kialakulását, a szörnyek, emberek és a többi varázslény egy világba kerülését meséli majd el.

A Blood Origin producere és showrunnere Declan de Barra lesz, aki már az eredeti sorozathoz is írt egy epizódot, hozzá fog még csatlakozni Lauren Scmidt Hissrich, aki szintén dolgozott a Vajákon, valamint természetesen nem maradhat ki a könyvsorozat írója Andrej Sapkowski, aki tanácsadói feladatot fog majd ellátni. De Barra szerint jó téma vizsgálni a fajok közti kapcsolatokat, illetve érdemes foglalkozni a tündék világával még az emberek megjelenése előtt.

Ezek szerint mindenképpen érdekes témákra számíthatunk majd a spin-off-ban is, hasonlóan igényes látványvilággal, mint az eredeti sorozatban. Forgatási helyszínként az Egyesült Királyságot jelölték meg, azonban a munka addig nem kezdődhet el, míg a második évad le nem forog, ám az már február óta szünetel és várhatóan csak most augusztusban fog újraindulni. Mindez azt eredményezi, hogy a második évadot is leghamarabb csak 2021-ben láthatjuk, a Blood Origin bemutatási idejét pedig még megjósolni is nehéz.

Mi mindenesetre izgatottan várjuk és ha bármi hír érkezik a forgatásról, a szereplőgárdáról vagy a bemutatóról, jelentkezünk!

Ti kíváncsiak lennétek egy Vaják spin-off-ra? Írjátok meg nekünk kommentben!

Hozzászólások