Sorozatok

Sorry For Your Loss – Megérkezett a sorozat első előzetese

A Facebook Watch feltörekvőben van. A platform első nagyszabású sorozatának, a Sorry For Your Loss-nak a főszerepére ugyanis sikerült megszerezniük Elizabeth Olsent, vagy épp a hölgy szerezte meg őket. Ezt nem tudni. Annyi biztos, hogy a színésznő korábban olyan alkotásokban bukkant fel, mint a Bosszúállók vagy éppen a Godzilla. A 29 éves tehetség most egy tíz részes drámasorozatban kapott lehetőséget.

A Facebook Watch márciusban jelentette be, hogy új projekten dolgozik. A sztori szerint Leigh Gibbs egy balesetben elveszíti a férjét, amely mindent megváltoztat számára. Az özvegy nő szeretné feldolgozni a családi tragédiát és továbblépni az életben.

A forgatások áprilistól júniusig tartottak, majd érkeztek a friss képek, most pedig az előzetest is megtekinthetjük végre. A színésznő nem csak a főszerepet tudhatja magáénak, hanem producerként is jelen volt a széria során.

A további karaktereket Janet McTeer, Jovan AdepoMamoudou Athie és Kelly Marie Tran alakítja. Az első hivatalos előzetesben ők, és természetesen az Elizabeth által megformált Leigh is feltűnik. A premierre szeptember 8-án és 11-én került sor a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. A nagyközönség számára viszont csak szeptember 18-án válik elérhetővé az első epizód, kizárólag az előbb említett plattformon, ezt követően pedig hetente kerül ki egy-egy félórás rész.

Hozzászólások