Sorozatok

Sorozatajánló: You knock on my door

Igaz, hazánkban még egyik csatorna sem sugározza, de már most nagy népszerűségnek örvend egy egy török gyártású sorozat. A Sen Cal Kapimi-t a helyi FOX tűzte műsorára, s amelyet már a nyáron vetíteni is kezdtek.

Az utóbbi évtizedben közkedveltek lettek a török sorozatok, többek között a Szulejmán, A szultána vagy az Ezel. A nézők nagyon szerették és kitartottak a szériák mellett,  várhatóan a – magyar fordításban – Te csengess az ajtómon is hasonlóan felkapott lesz.

A sorozatban két fiatalt ismerhetünk meg.

Eda Yildiz szegény családban nőtt fel, szülei meghaltak, nagynénjével él. Hogy pénzt keressen virágárusként dolgozik, ebből szeretné finanszírozni az iskolát. Eda álma ugyanis, hogy egyetemen tanulhasson, de sajnos nem tudja kifizetni. Egyetlen lehetősége egy ösztöndíj, amelyet Serkan Bolat (Kerem Bürsin), Isztambul egyik legnagyobb cégének örököse, keresztülhúz, mert elutasítja a kérelmét. Eda így nem kerülhet be a főiskolára.
Egy véletlen folytán aztán a sors mégis összehozza őket és Serkan kitalálja, hogy a lány játssza el két hónapig a barátnője szerepét, Eda cserébe ösztöndíjat kap. A két fiatal gyűlöli egymást, Eda hallani sem akar a férfi ötletéről, ám rá kell jönne, hogy mégis el kellene fogadni az ajánlatát, hiszen ezzel teljesülne az álma. Serkan és Eda kapcsolata fordulatokkal teli, izgalmas, humorral fűszerezve.

Eda Yildiz szerepében Hande Erçelt láthatjuk, aki korábban szerepelt már az Ask Laftan Anlamaz – A szerelem nem ért a szóból és a Madárka című sorozatokban. Serkan karakterét, a 33 éves Kerem Bürsin formálja meg, aki már feltűnt az Immortals-ban az az a Halhatatlan vámpírokban is.

A sorozat 2020. július elején kezdődött, hazánkban még várni kell rá.

Reméljük hamarosan a magyar televíziók egyike sugározza majd. 

Hozzászólások