Sorozat készül a Normális emberekből!

Sally Rooney neve már többszor olvasható volt honlapunkon. Először a  Normális emberek végett, majd ezt követte a szerző első megjelent regénye, a Baráti beszélgetések,amely azt tárgyalja, milyen nehézségeket és bonyodalmakat szülhet a nők közötti barátság.

Sally Rooney 2018-ban robbant be az irodalmi köztudatba Normális emberek című regényével, amely a megjelenés évében a legrangosabb díjakat hozta neki – a Times és a Waterstones az év legjobb könyvének választotta, és meghódította a New York Times, valamint a Sunday Times sikerlistáit is. A legnagyobb elismerés mégis az volt, hogy a regényt jelölték a Man Booker-díjra.

írja a 21. Század Kiadó

A Normális emberek című kötetéből idén a BBC 12 részes sorozatot készít, amely hamarosan debütál az Egyesült Királyságban. A munkában producerként maga Rooney is részt vett. A rendező az Oscar-jelölt Lenny Abrahamson, a forgatókönyvíró pedig Alice Birch és Mark O’Rowe. Addig is, tekintsétek meg a Normális emberek előzetesét!

A Baráti beszélgetésekbe akár bele is olvashatsz most, az alábbi linkre kattintva

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?