Sorozatok

Sorozat készül a Love, Simonból

A film után a Disney úgy döntött, hogy a Fox felvásárlása után tévésorozatot készít a magyarul Kszi, Simonként ismert könyvből. Az, hogy pontosan miről is fog szólni, egyenlőre nem tudni, egy azonban biztos, hogy új szereplőt köszönthetünk Victor személyében, akit Michael Cimino fog alakítani!

Bár a hírek szerint Elizabeth Berger és Isaac Aptaker, akik a film forgatókönyvét jegyezték, visszatérnek mint showrunner, azonban a rendező Greg Berlanti nem. A szereplők kapcsán kevés információnk van, azonban az már biztos, hogy a főszerepet játszó Nick Robinson fogja játszani továbbra is a főszerepet!

A sorozatban Nick Robinson fog narrálni, azonban esélyes, hogy az igazi főszereplő ezúttal Victor lesz. A fiatal fiú új diák lesz az iskolában, aki nem tudja eldönteni szexuális orientációját. Az új várossal, a sulival és az otthoni problémától besokalva végül úgy dönt, segítséget kér Simontól.

A sorozatban olyan színészek fognak feltűnni, mint például Ana Ortiz (Ki ez a lány?, Luxusdoki) és James Martinez (Éjszakai hajsza, Milliárdok nyomában) mint Victor szülei, Johnny Sequoyah, George Sear és Mason Gooding (Éretlenségi) is, de számítatunk Anthony Turpelre is és a 2019-es Joker egyik szereplőjére, Isabella Ferreira-ra.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?