Szépségápolás

Rövid termékteszt: Himalaya Herbals energizáló nappali arckrém

Április vége felé szereztem be a Himalaya Herbals arckrémét, amit nagy meglepetésemre az Intersparban találtam. A Himalaya termékei egyébként drogériás viszonylatban nagyon jók, régen nagyon sok nim maszkot vásároltam a márkától, kézkrémeket és lemosókat. Aztán amióta problémásabb lett a bőröm, a márka termékeit is elhagytam, mert bár szép, növényi összetevőkkel dolgoznak, a parfüm így is megtalálható kis mennyiségben a termékek között.

Az állaga egy közepes vízbázisú alap, aminek nagyon kellemes illata van. Engem maga az illat is megnyugtat, amit a termék áraszt magából, pedig nem szoktam illatanyaggal ellátott krémet használni, vagy ha igen, akkor nagyon ritka az eset.  Azonban, ez a kellemes illatfelhő bőrrel érintkezve elillan. A tégelye üveg, biztonságosan hordozható, és az se baj, ha néhányszor legurul a piperepolcról. Könnyedén elnyeli a krémet a bőröm, egységesít, de primer alapnak nem ideális. Ha az arckrémünket a szupermarketben vagy egyes drogériákban kívánjuk megvásárolni, akkor ez erre egy tökéletes alternatíva.

A márka arckrémei közül azért is emelkedik ki pont ez, mert a növényi hatóanyagai természetes UV védelemmel is rendelkeznek. Ami persze nem azt jelenti, hogy a krém mindennapos használata kiválthatja a fényvédőt, de kombinálva biztosabb a védettség is. Mindemellett alkoholt nem tartalmaz, így bátran használható vízhiányos arcbőrre is.

Mit szóltok? Érdekelne még titeket hasonló jellegű gyors, lényegre törő termékteszt?

Hozzászólások