Könyvek

Romantikus történet érkezik a 21. Század Kiadótól!

A 21. Század ismét egy újabb remekművet ad ki, még pedig Christina Lauren: Nem mézes hetek (erdeti címe: The Unhoneymooners) könyvét. Ebben a regényben két esküdt ellenségről lesz szó, akik kénytelenek eljátszani, hogy imádják egymást. A romantikus sztori február 10-én jelenik meg a kiadónál, amit valójában egy szerzőpáros írt, akiknek keresztnevéből áll össze a Christina Lauren név. A két alkotó, Christina Hobbs és Lauren Billings nemcsak szerzőtársak, de egymás legjobb barátai is, akik régóta rajonganak a romantikus regényekért. Könyveik olyan népszerűek, hogy New York Times, USA TODAY és #1 Internationally bestsellerekké váltak. Tehát ezt a 352 oldalas romantikus történetet mindenkinek olvasnia kell, aki valaha is úgy érezte, nincs szerencséje a szerelemben.

Míg Ami maga a két lábon járó négylevelű lóhere, addig én mindig is szerencsétlen voltam. – idézet a könyvből.

A Christina Lauren nevet viselő szerzőpáros most is szuperül hozza a vicces és a romantikus szálat és azok eddig nem ismert elemeit is, de a csavarokból sem lesz hiányunk a könyvet olvasva. Az üde hangulatú történet remek kikapcsolódást nyújt a műfaj kedvelői számára, miközben kiszakítja az embert a megszokott kerékvágásból és világból. Mindezek pedig csodás pillanatokat adnak át az olvasónak. A történet visszaadja a hitet a barátság, a család és a szerelem erejében. Világossá válik az is, hogy ezek a klasszikus értékek nem is annyira egzotikus különlegességek, mint hinnénk, és még csak Hawaiira sem kell elutaznunk ahhoz, hogy rájuk leljünk.

Christina Lauren – Nem mézes hetek

Olive és Ami ikrek. Ami mindent bezsákol, Olive-nak viszont folyton pechje van, és ezt már meg is szokta. Kettejük közt vitathatatlanul Ami a bajnok… még a lakodalma is szinte ingyen van a különböző akcióknak és nyereményeknek köszönhetően. Olive-ot csak egy dolog zavarja a pechszériájánál is jobban: Ami esküvőjén az egész napot a vőféllyel kell együtt töltenie, aki nem más, mint Olive ősellensége, Ethan Thomas. Olive megacélozza magát a pokoli nap előtt, elhatározza, bátor képet vág hozzá, és az egészet átvészeli. De a komplett násznép ételmérgezést kap, Olive és Ethan kivételével, így aztán átmenetileg muszáj nekik fegyverszünetet kötniük, hogy Hawaiira utazhassanak. Végül is tíz felhőtlen nap megéri, hogy az ember belebújjon a friss házasok bőrébe, nem igaz? De furcsa módon Olive mintha nem is bánná, hogy bele kell helyezkednie a szerepbe. Mintha minél inkább tettetné, hogy ő a legszerencsésebb nő a világon, annál inkább úgy érezné, hogy tényleg ez az igazság.

Könnyed, kacagtatóan vidám történetet mesél el a Nem mézes hetek, amelyet a túlságos kotnyeleskedés övez (a számos Torres nagynéni és unokatestvér folyamatosan beleártja magát Ami és Olive életébe). Elragadó és élvezetes olvasmány kerekedik abból, ahogyan Olive Ethan iránti kezdeti ellenszenvét lassanként megenyhítik a sorozatos felismerések, hogy a férfinak számos jó tulajdonsága is van. – Shelf Awareness

Hozzászólások