Sorozatok

Reboot készült a Walker, a texasi kopó című sorozatból

A ’90-es évek elején robbant be Chuck Norris sorozata, a Walker, a texasi kopó, amelyet kilenc évadon át láthattak a nézők.  2001-ben véget ért, ám most az alkotók úgy döntöttek, hogy újra felélesztik Cordell Walker történetét és új szériát készítenek belőle. 

Chuck Norris által megformált Walker, Texas rangerként tevékenykedik. Régen tengerészgyalogosként harcolt, végül a harcművészet mellett döntött és nyomozónak állt, hogy a bűnözőket kézre kerítse és igazságot szolgáltasson. Társai, akik segítenek neki: egy visszavonult Texas ranger, egy államügyész hölgy és Jimmy Trivette, seriffhelyettes. Walkernek fontos a múltja, ez is számtalanszor előtérbe kerül. Gyakran jelennek meg a cherokee indián rokonai és ismerősei, akiktől tanácsot tud kérni.

196 rész után, Walker történetét a mai napig Chuck Norris által ismerhettük meg, most azonban a jövő évben újraalkotják a sorozatot, ehhez pedigúj főszereplőt is választottak. A sztorit  Anna Fricke (Valor) írta, a vezető producerek pedig  Dan Lin (Halálos fegyver)  és Dan Spilo (Sunnyside) lesznek. A szériát pedig CBS TV Studios vásárolta meg. Cordell Walker pedig ezúttal a Supernatural főszereplője Jared Padalecki lesz.

A történet szerint évekkel később, megtörten, megözvegyülten, két gyermekes apaként tér vissza Walker Austinba. Új partnerével is meggyűlik a baja, miközben felesége halála is gyanús lesz a számára, és mindent megtesz, hogy kiderítse mi történt vele. 

A sorozatban szerepet kapott Lindsey Morgan és a Pretty Little Liarsból ismerős Keegan Allen is. Walker első epizódját 2021. január 21-én mutatják be. 

Hozzászólások