Könyvek

Megérkezett Philip K. Dick-életmű következő része

Május 9-én jelent meg felújított kiadásban az Időugrás a Marson c. klasszikus Philip K. Dicktől. A kötet az életmű gerincét képező regényekből talán az egyik legismertebb, és természetesen megjelennek benne azok a tematikák, amik a szerző legnépszerűbb műveire jellemzőek, úgy mint az ismeretlentől való félelem, az idő eltérő érzékelése, vagy a hatalomvágy és a manipuláció.

Philip K. Dick – Időugrás a Marson

“Doki, látom magát az örökkévalóság felől, és maga halott.”

A tízéves Manfred Steiner egy fogyatékkal élő gyerekek számára létesített táborban tengeti mindennapjait a Marson. Saját világában létezve arról sincs tudomása, hogy a hozzá hasonlókat a hatóságok egyszerűen el akarják pusztítani.

De Arnie Kottnak, a törekvő vállalkozónak más tervei vannak a fiúval. Az orvosok szerint Manfred betegsége az idő eltérő érzékeléséből ered, és a megfelelő eszközökkel talán képessé lehetne tenni őt arra, hogy bepillantson a jövőbe.

Manfred rengeteg pénzt és óriási lehetőséget jelent egy olyan gátlástalan üzletember számára, mint Arnie Kott. Csak meg kell találnia a módját, hogy kontrollálni tudja a fiút. A feladat nem könnyű, és ráadásul beláthatatlan következményekkel járhat.

Érkezik az újabb Philip K. Dick kötet az Agave Könyvektől

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?