Könyvek

Megjelent a tavaly elhunyt világhírű írónő utolsó regénye!

A tavasz számtalan újdonsággal érkezett, legalábbis ami a könyveket illeti, így hát nem meglepetés, hogy az Alexandra Kiadó is számos kötettel érkezett, melyek között egy világhírű írónő utolsó bejegyzett kötete is szerepel! Penny Vincenzi Bizalmi kérdés című regényében különböző társadalmi rétegekből származó emberek sorsa fonódik össze, az írónőtől megszokott zsenialitással.

A Sunday Express így nyilatkozott a kötetről:

“Minden, amire Vincenzitől számíthatunk – csillogás, szenvedélyes viszonyok, titkok és árulások. Egy újabb főnyeremény!”

Penny Vincenzi – Bizalmi kérdés

Tom Knelstonnak két vágya van: ügyvéd szeretne lenni, és munkáspárti politikusként segíteni akar a szegényeken. De vajon egy falusi postás fiaként nem túlságosan nagyratörő vágyak ezek?

Az elkényeztetett Diana Southcott nem akar mást, mint a többi előkelő lány, akiket bemutatnak az udvarnál: egy jóképű, lehetőleg magas rangú férjet. Ha a kívánsága teljesül is, hajlandó-e megfizetni az érte szabott árat? Helyettesítheti-e a vidéki élet a londoni csillogást?
Alice Millernek és Jillie Curtisnek eszük ágában sincs férjet fogni, ők karrierre vágynak. Alice ápolónő, Jillie orvos szeretne lenni. Vajon megtalálják a boldogságukat? És megváltozik-e a véleményük a férjhez menésről?
Ned Welles elismert sebész édesapja kívánságával ellentétben gyerekorvosként képzeli el a jövőjét, egy sötét titok azonban beárnyékolja az életét, és rettegéssel tölti el a mindennapjait. Talál-e megoldást a problémájára, és képes lesz-e meghozni azt a döntést, amit elvárnak tőle?
Az olvasó szeme láttára bontakozik ki ezeknek az annyira különböző társadalmi rétegekből származó embereknek a szétszálazhatatlanul összefonódó sorsa, akik velünk együtt válnak a másik titkainak ismerőjévé.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?