HírekMédiaSorozatok

Odaát – Nincs megállás, berendelték a 15. évadot

Az Odaát a The CW legrégebbi sorozata, amely a számára otthont adó csatornánál is öregebb. A Jared Padalecki és Jensen Ackles főszereplésével készült széria 2005 szeptemberében került bemutatásra, és azóta is töretlen sikernek örvend. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Winchester testvérek története február 7-én fontos mérföldkövéhez érkezik, ugyanis ekkor kerül leadásra a 300. epizód.

Kevés sorozat mondhatja el magáról, hogy több mint tizennégy évaddal rendelkezik. Bár az Odaát mind a mai napig a legnépszerűbb szériák közé sorolható, évről-évre felmerül a rajongókban a kétely, hogy a következő szezonra talán már nem tér vissza. Azonban a jubileumi résszel kapcsolatban készült interjúk során a színészek és a producerek megnyugtatták a sorozat kedvelőit, hogy még számtalan ötletük van a folytatásra, és ha a csatorna is úgy akarja, meg is fogják valósítani őket. A múlt héten kiderült, bizony a The CW sem szándékozik megválni a Winchester testvérektől, és berendelték a 15. évadot.

Így április 25-e után – amikor is leadják a jelenlegi szezon utolsó epizódját – nem kell aggódnunk a sorozat visszatéréséért, ugyanis egy évadra még biztosan számíthatunk. Az örömhírt maga a csatorna osztotta meg a rajongóival, az Odaát hivatalos Twitter oldalán. Arról egyelőre még semmit nem lehet tudni, mire számíthatunk a következő évadban, az viszont több mint valószínű, hogy a jelenlegihez hasonlóan szintén 20 részes lesz.

Hozzászólások