Nyáron érkezik Sasha Laurens boszorkányos YA regénye a Könyvmolyképzőnél!

Bár a 93. Ünnepi Könyvhét már véget ért, az idei nyár még mindig számos újdonságot tartogat a könyvmolyok számára. Egyre bővül az olvasnivalók listája, hiszen sorra jelennek meg az izgalmas, várva várt kötetek. Hamarosan egy modern boszorkányos Young Adult regény is érkezik a Könyvmolyképző Kiadónál, amely a paranormális téma mellett például a gyász, a függőségek és a kamaszkori identitáskeresés kérdéseivel is foglalkozik.

Sasha Laurens első könyve, az A Wicked Magic 2020-ban jelent meg angolul, és idén júliusban debütál a következő műve, a Youngblood, amely szintén egy izgalmas ifjúsági fantasy történetnek ígérkezik. A boszorkányokról szóló, komoly témákat boncolgató regényt nyáron már magyarul is olvashatjuk Nagy Boldizsár fordításában.

A Végzetes varázsigék várhatóan augusztus 12-től lesz elérhető a könyvesboltok kínálatában.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan birkóznak meg a 21. századi boszorkányok egy ősi démonnal és a tinédzserkor nehézségeivel, akkor most kedvezményes áron előrendelhetitek a könyvet a kiadó webshopjában. Így nem kell megvárnotok az augusztusi országos megjelenést, hanem akár már július közepén a polcotokon tudhatjátok a kötetet.

Ti is várjátok már Sasha Laurens első regényét? Írjátok meg nekünk kommentben!

Sasha Laurens – A Wicked Magic – Végzetes varázsigék

Modern ​boszorkányok, egy ősi démon, elrabolt tinédzserek.

Dan és Liss boszorkányok. Hatalmukat a Fekete Könyvtől kapták. Szeretik használni ezt a hatalmat, különösen akkor, amikor az életben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnék.

Egy rosszul sikerült varázslat során Liss fiúját elragadja egy gonosz lény, és mindenki halottnak hiszi őt. Dan és Liss barátsága is véget ér azon a végzetes éjszakán. Hogyan gyakorolhatják a mágiát, miután megidézték a sötét erőt? Hónapokkal később Liss felfedezi, hogy a barátja életben van, a föld alatt rekedt egy ősi démon szorításában. Meg kell mentenie őt, de ehhez szüksége van Danre és a Fekete Könyv erejére. Dan azonnal visszatér Liss életébe, és ezzel egyidejűleg ellöki magától új legjobb barátnőjét, Alexát. Alexa azonban maga is nagy titkokat rejteget, és meg kell küzdenie a saját mágikus tragédiájával.

Amikor egy újabb fiatal is eltűnik, a lányok tudják, hogy ez nem lehet a véletlen műve. Vajon milyen mohó mágiát ébresztettek fel? És mit akar ez a varázslat azoktól a tinédzserektől, akiket magával ragadott?

Izgalmas történet a barátság bonyodalmairól, életünk irányításáról és arról, hogyan nézzünk szembe a mindannyiunkban ott rejlő sötétséggel.

Vesd bele magad!

Rachel Hawkins – Hex Hall

Hozzászólások