Sorozatok

Nyáron érkezik az új Pretty Little Liars

Tizenkét évvel ezelőtt indult útjára a Pretty Little Liars, amely hatalmas sikernek örvendett a rajongók körében. Hét évadon át követhettük Emily, Aria, Hanna, Spencer és Alison történetét, akiknek életét egy bizonyos A keserítette meg. A 2017-ben véget érő sorozatot most úgy tűnik, hogy ismét felélesztik, akárcsak más népszerű szériákat, így a Gossip Girl, a Charmed után a Pretty Little Liars rebootja  is elkészül.

A sok reboot után úgy tűnik, az alkotók úgy gondolták, hogy ideje még egy ikonikus sorozatot feléleszteni. A Pretty Little Liars történésein, minden évadban izgulhattunk, így bízhatunk abban, hogy az újabb verzió is lesz annyira jó, mint az eredeti. A készítők nevei mindenesetre adnak némi biztatást erre, hiszen a Riverdale és a Sabrina hátborzongató kalandjai alkotója Roberto Aguirre-Sacasa csatlakozik az új szériához. A Deadline szerint Aguirre-Sacasa kollégájával, Lindsay Calhoon Bringgel fog együtt dolgozni.

Mi várható a rebootban?

Az új sorozat ezúttal a Pretty Little Liars: Original Sin címet kapta, amely Millwood lakói körül forog majd. A város egy 20 évvel ezelőtti eseményeken alapuló sötét titkot rejteget. A jelenben egy tinilányokból álló csoport lesz egy ismeretlen zaklató célpontja, aki eltökélte, hogy megfizetnek múltbéli hibáiért, de a sajátjaikért is.

Roberto Aguirre-Sacasa elmondta, hogy “az új sorozatban a feszültség és a horror felé hajlunk, ami remélem tisztelni fogja azt, amit a rajongók szerettek az eredeti sikersorozatban, miközben új és váratlan elemeket szövünk bele.”

Kik lesznek a szereplők?

Lucy Hale és Ashley Benson karakterei valószínűleg nem lesznek már benne a történetben, de Rosewood biztosan meg lesz említve. Ugyanakkor új szereplőket ismerhetünk meg a rebootban. Tabby-t, a filmrajongót Chandler KinneyMaia Reficco Noa-t a feltörekvő, de gúnyos csajszit alakítja, aki a fiatalkorúak börtönéből visszatérve, keményen dolgozik azon, hogy újra normális életet éljen.
A színész Faran-t (Zaria), a cuki édes tini anyukát, Imogen-t Bailee Madison, Minnie-t (Malia Pyles), Karen  (Mallory Bechtel) a gimi undok, zaklató csajszija lesz.

Természetesen a titokzatos „A” is szerepelni fog a sorozatban, de csak később, talán ezúttal is több évad után fogjuk megtudni, a karakter valódi kilétét.

A Pretty Litle Liars: Original Sin gyártása 2021 nyarán indult a New York-i Upriver Studiosban. Az EW információi szerint a sorozat premierje jelenleg 2022 nyarán várható az HBO Max-on. Egyelőre az első évadban tíz epizódra lehet számítani. 

Hozzászólások