Netflix sorozat készül a Hűségből!

Nemrég jelentette be az Cartaphilus Kiadó, hogy hamarosan Marco Missiroli Strega-díjas Hűség című regényéből Netflix sorozat készül! A kötetet, mely az emberi érzelmek összetettségéről szól, már több mint tíz országban adták ki és hatalmas sikernek örvend.

A történet a kreatív írást oktató Carlo és felesége, az ingatlanügynök Margherita kapcsolatáról szól. Habár örök hűséget fogadtak egymásnak, mindketten vonzódni kezdenek egy másik félhez, nekik meg el kell dönteniük, hogy mit tegyenek. Legyenek kitartóak a maguk és gyermekük kedvéért vagy vállalják fel inkább az érzéseiket? A vágyak sokszor összetettek és nagyon nehezek, fájdalmasak. Érezhetünk egyszerre szerelmet és elvágyódást? Vágyhatunk másra, miközben szerelmesek vagyunk életünk párjába?

Marco Missiroli – Hűség

Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk?
A kreatív írást oktató Carlo és az ingatlanügynökként dolgozó Margherita első pillantásra tökéletes párnak tűnik: sikeresek, szeretik és kiegészítik egymást. Szerelmük mögött azonban nyugtalanság, féltékenység és kimondatlan érzések lappanganak: Carlo egyik tanítványához vonzódik, Margherita pedig fizioterapeutája után sóvárog. A házasság és a vágyak csapdájában vergődő pár számára a támaszt gyermekük születése jelenti. Néhány évvel később a múlt azonban újra felbukkan, és számot kell vetniük magukkal: a saját érzéseik vagy a másik iránt érzett hűség a fontosabb? Az elismert kortárs olasz író, Marco Missiroli Strega-díjas regényét több mint tíz országban adták már ki, és a Netflix minisorozatot készít belőle.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?