Filmek

Netflix ajánló Valentin-napra

Valentin-nap alkalmából idén biztosan nem megyünk el egy étterembe romantikus vacsorára. Ettől függetlenül nem szabad megfeledkezni róla és ki kell élvezni az együtt töltött időt. Erre tökéletes egy kis nasi és egy jó Netflix-es mozi vagy sorozat, amelyekből idén sincs hiány. Nézzük, hogy mik közül válogathattok az idei ünnepre!

A fiúknak, akiket valaha szerettem 3. 

A pénteken megjelent alkotás első két része hatalmasat tarolt. Az idei változatban visszatér a két főszereplő, Lana Condor és Noah Centineo, de ismét láthatjik a Pretty Little Liars korábbi színésznőjét, Janel Parrisht is. Az Always and Forever alcímet viselő mozi Jenny Han utolsó kötete alapján készült.

Lara és Peter az utolsó gimis évüket töltik az iskolában. Mind a ketten ugyanazon az egyetemen akarnak tovább tanulni és képezni magukat, de semmi sem úgy alakul, ahogy azt ők szerették volna. Petert ugyanis nem veszik fel, ráadásul Lara is elutazik az országból, így a szerelmesek egymástól távol lesznek egy darabig. Ez persze egyiküknek sem jön be, ráadásul később a fiú szülei is beleszólnak a kapcsolatukba. Vajon átvészelik a nehézségeket? Nézzétek meg és minden kiderül! 

Squared Love

A lengyel komédia csütörtökön került a Netflix kínálatába. A főszereplők között Adrianna Chlebicka és Mateusz Banasiuk áll, akik korábban még nem dolgoztak együtt egy alkotás során sem. A filmet Filip Zylber rendezte, akinek a nevéhez számos romantikus mozi fűződik. A történet egy újságíróról szól, aki úgy dönt, hogy ideje átgondolnia a hivatását, miután találkozik egy titokzatos modellel. A sztori tipikusan hollywoodi, annak ellenére, hogy egy európai produkcióról van szó. Egy romantikus Valentin-napi mozinak azonban tökéletesen megállja a helyét!

Firefly Lane

A Firefly Lane egy kicsit kilóg a sorból, hiszen ez nem egy film. Ettől függetlenül a tíz részes első szezon tökéletes választás lehet a kétnapos hétvégére. A Katherine Heigl főszereplésével készült alkotás két barátnőről szól, akik mindenben támogatják egymást. A széria magyarul a Szentjánosbogár lányok címet viseli. A történet középpontjában Tully Hart sztárműsorvezető és Kate Mularkey életét mutatja be, akik közel harminc éve barátok. Bár nem tipikusan romantikus dráma, mégis tökéletesen beilleszthető egy szerelmes hétvégébe.

Ti melyiket nézitek meg Valentin-nap alkalmából?

Hozzászólások