Mindig az ördöggel – A Netflix bemutatta a film előzetesét

Szeptember 16-án érkezik a Netflix legújabb adaptációja, ami Donald Ray Pollock Mindig az ördöggel című regénye alapján készült. A film megjelenését a színészgárda bejelentése óta hatalmas várakozás övezi. A streamingszolgáltató ezen a téren igencsak kitett magáért, ugyanis olyan  embereket sikerült egy produkcióba összeállítania, akik külön-külön is igazi húzónévnek számítanak.  A főszereplőt, Arvin Russelt, a Marvel moziverzumból már jól ismert Tom Holland alakítja. Mellette olyan nagyszerű sztárokat láthatunk majd a Netflix új thrillerében, mint Robert Pattinson, Sebastian Stan illetve Bill Skarsgård.  A producerek listáján ugyancsak belefuthatunk egy világszerte ismert névbe, ugyanis Jake Gyllenhaal szerepel rajta. A rendezői székbe Antonio Campos került, aki testvérével Paoloval a forgatókönyv megírásáért is felel.  

A történet Ohioban játszódik a második világháború utáni, és a vietnámi háború előtti időszakban. Megismerkedhetünk egy bűnös prédikátorral, egy őrült szerelmespárral és egy korrupt rendőrrel, akik mindannyian összeakadnak Arwin Russellel. A fiatal fiú felveszi a harcot a családját fenyegető sötét erőkkel, ám ez közel sem bizonyul egyszerű feladatnak. 

A Mindig az ördöggel előzetese egy hónappal a hivatalos megjelenés előtt, augusztus 13-án került bemutatásra. A közel három perces videó egy nyomasztó hangvételű, ám felettébb érdekes sztoriból ad nekünk ízelítőt, ami arra világít rá, milyen mentális következményei lehetnek a háborúnak. A kisfilm alapján eddig nagyon úgy tűnik, hogy a produkció be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket, de biztosat csak a szeptember 16-i premier után mondhatunk. 

Hozzászólások