Sorozatok

Mi lesz veled őszi sorozatszezon?

Régóta foglalkoztat bennünket a kérdés, hogy milyen hatása lesz a koronavírusnak az őszi sorozatszezonra. A tavaszinak rendesen betett, hiszen a legtöbb széria kénytelen volt korábban leköszönni, így nagyon kevés szezonnal sikerült befejeződnie. Emiatt persze sok lett a cliffhanger is, hiszen nem tudták befejezni a munkálatokat. 

A nyár kezdetével próbálták úgy alakítani a forgatásokat, hogy időben el tudják kezdeni az őszi szezonban a sorozataikat. Azonban ezt a vírus merőben befolyásolta, hiszen Amerikában nagyon nagy az esetszám, így egyelőre csak néhány forgatás zajlik. Ennek hatására a CW már korábban bejelentette, hogy a legtöbb alkotása csak jövőre kerül bemutatásra. Pár vásárolt sorozatot és persze a Supernatural maradék hét részét tervezik csak leadni októberben.

A nagyobb országos csatornáknál sincs más helyzet, ugyanis a minap bejelentették, hogy egyikük sem tudja tartani magát a menetrendhez. A CBS-nél novemberre várható csak a legtöbb alkotás, így ekkor érkezhet az FBI, az FBI: Most Wanted, a Magnum P.I., a Mom, a SEAL Team, a Young Sheldon és persze az All Rise, a Blue Bloods és az NCIS: New Orleans is. Addig pedig nézhetjük az Undercover Boss 10. szezonját október 2-től, illetve szeptember 9-től jön a 46 Hours: Suspicion, amely egy bűnügyi magazin. Ott lesz továbbá szeptember 24-től a Star Trek: Discovery premierje is. Nem fogunk unatkozni az biztos, de a kedvenceinkre egyelőre várni kell.

Az NBC-nél sem lesz más a helyzet. Ők is később kezdik a szezont. Addig viszont nézhetjük a Transplant első szezonját szeptember 1-től, illetve az American Ninja Warrior 2. évadát szeptember 7-től. Érkezik továbbá október 6-tól az Ellen’s Game of Games, 19-től a The Voice, 22-től a Superstore, illetve szerencsére nem sokat kell várnunk a This Is Us 5. szezonjára, amely október 10-én startol el. November 11-ig azonban nem kerül bemutatásra a Chicago Med, Fire és PD, másnap pedig a Law and Order: SVU premierezik. A The Blacklist 8. szezonja pedig csak 13-án érkezik. Ezek alapján a Manifest, a New Amsterdam és a Brooklyn Nine-Nine midseason szériák lesznek. 

Az ABC-nél szeptember 14-én kezd a Dancing With The Stars 29. évada. Késő őszre várhatóak csak a nagyobb alkotások, mint a 20/20, a The Conners, a The Good Doctor, az A Million Little Things, a Grace klinika, a Station 19, a The Rookie és az American Houswifes. A FOX-xal kapcsolatban annyit tudunk, hogy szeptember 23-án jön a The Masked Singer 4. évada. A hónap végén csak a tavalyról maradt újoncokat startoltatják, a többi alkotásuk csak később érkezik.

Ezek alapján az idei sorozatszezon inkább novemberben kezdődik meg, ha addig nem lesznek további fennakadások. Annyit ígértek, hogy nagy valószínűséggel kevesebb lesz az évadközi szünet, de ugye ez is függ attól, hogyan alakul a járványhelyzet. Reménykedjünk a legjobbakban!

Hozzászólások