Filmek

Megjelent a Magic Mike’s Last Dance előzetese

Biztosan sokan emlékeztek még Channing Tatum, Matthew McConaughey és Adam Rodriguez tánctudására. A Magic Mike hamar belopta magát a női szívekbe, így szükségessé vált egy ráadás. Nos, az utóbbi időben Tatum és társai háttérbe vonultak, de egy folytatásra most úgy tűnik, Magic Mike visszatér!

Magic Mike-ot, 2012-ben ismerhettük meg. Michael Lane (Channing Tatum) napközben igyekszik megvalósítani álmait: autókkal foglalkozik, mellette pedig bútorokat tervez. Mindez átlagosnak tűnhet, ám éjszaka, amikor színpadra lép férfi társaival, igyekszik elkápráztatni női közönségét. Szexi táncot mutatnak be, miközben a ruhadarabok is lekerülnek.
Három évvel később egy újabb filmet kaptunk, tovább követhettük Magic Mike történetét, amely a Magic Mike XXL címet kapta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

 

Mire számíthatnunk a Magic Mike’s Last Dance filmben?

Tíz év telt el az első mozi óta, azóta pedig sok minden változott. Azonban a film cselekményét elég nagy titok övezte az előzetes bemutatásáig. Channing Tatum így mesélt az újabb részről: „Szeretnék profi táncosokat összehozni, például orosz balett-táncosokat. Ezt meg akarom csinálni. Igyekszem egy teljesen új műfajt létrehozni ebben a show-ban. “

Amit viszont tudni lehet az az, hogy  Michael Lane Nagy-Britanniába megy. Az előzetesben látható Michael Lane és egy dúsgazdag nő (Salma Hayek) bimbozó szerelmi viszonya. Miamiban találkoznak, egymás megszállottjává válnak, majd elutaznak Londonba, ahol a nő felajánlja, hogy finanszíroz egy utolsó előadást.
Úgy tűnik visszatért a Magic Mike első filmjének rendezője Steven Soderbergh, aki elmondta, hogy a hangsúlyt a táncra akarja helyezni és biztosak lehetünk abban is, hogy a szerelmespár is lejt majd egy két lépést a kamerák előtt.

A film táncsorozatát a londoni Chapman Színházban forgatták.

Az eredetileg HBO Max megjelenésére tervezett film, 2023. február 10-én – a Super Bowl hétvégéjén – kerül a mozikba.

Hozzászólások