Filmek

Megjelent a Bűbáj 2. részének előzetese

2007-ben mutatták be a Bűbáj című filmet, Amy Adams és Patrick Dempsey főszereplésével. Most, tizenöt év után ismét visszatérnek a karakterek egy újabb részre, ráadásul Adams-en és Dempsey-n kívül más színészek is csatlakoztak. 

Disney “D23 Expo”-n mutatták be a Bűbáj előzetesét, amelyből kiderült, hogy James Marsden és Indina Menzel is látható lesz, illetve az is, hogy milyen kalandokba keverednek majd a szereplők.

Miről is szól a második rész?

A Bűbáj második része Hálaadáskor, azaz november 24-én jelenik majd meg a Disney+-on. A forgatások 2021 májusa és júliusa között történtek Írországban, néhány jelenet korrigálása pedig idén márciusban és áprilisban volt.

A történetről: Kezdetben minden rendben van, amikor Giselle és Robert Monroeville külvárosába költöznek, hogy ott éljenek hatalmas boldogságban. Giselle gyorsan rájön, hogy ez nehezebb, mint gondolták, és egyetlen döntése miatt gonosszá válik.

15 év telt el azóta, hogy Giselle és Robert összeházasodtak, de Giselle kiábrándult a városi életből, ezért Monroeville külvárosi közösségébe költöznek, hogy egy meseszerűbb életet éljenek. A helyi királynő Malvina Monroe megkeseríti ezt az idillt. Giselle csalódott, mire egy félresikerült kívánsága megváltoztatja az egész várost és veszélybe sodorja családja boldogságát.

Kiket láthatunk a Disenchanted folytatásában?

Adam Shankman elmondta, hogy Amy Adams már évekkel ezelőtt készen állt még egy rész készítésére, nem is hagyta volna, hogy más játssza Giselle-t. Adams kívánsága teljesült is, hiszen a főszerep egyértelműen az övé maradt, ahogy Patrick Dempsey (Grace Klinika) is Robert karakterét alakítja majd. Megjelenik a filmben Edward herceg (James Marsden) és Nancy (Idina Menzel) aki az első rész végén követte Andalgóciába Edward-ot.  Gabriella Baldacchino, Robert felnőtt lányaként lesz látható, míg Maya Rudolph lesz Malivina,  Giselle ellensége.

Alan Menken és Stephen Schwartz  felelnek majd az új dalokért a filmben.

Ti várjátok az új részt? 

Hozzászólások