Zene

Megjelent a BLACKPINK kiadatlan dala a Ready For Love

A mai napon a BLACKPINK dél-koreai bandának megjelent a “Ready For Love” MV-je! A rajongóknak végre hallhatják a BLACKPINK kiadatlan számának teljes verzióját egy különleges videoklippel. Mindez a ‘PUBG Mobile’ nevű mobiljátékkal együttműködve történik.

A folyamatban lévő ‘BLACKPINK X PUBG Mobile 2022 In-Game Concert: THE VIRTUAL’ című koncert pedig még nagyobb visszhangot ad a visszatérés előtt álló BLACKPINK-nek.

Jisoo, Jennie, Rosé és Lisa hivatalos, 3D-s avatar-karakterváltozatai a BLACKPINK nevében fognak fellépni a csoport virtuális játékon belül. A koncert kizárólag a ‘PUBG Mobile’-on keresztül lesz elérhető július 29-30-án Észak-Amerikában, július 30-31-én pedig a világ többi részén.

Ne felejtsétek el letölteni a PUBG Mobilet a telefonotokra, hogy élvezhessétek a lányok különkiadásait!

Emellett, ha minden igaz, akkor augusztusban érkezik a dél-koreai lánybanda visszatérése, amire a rajongók már lassan két éve várnak. Sokan aggódtak azért, hogy a Ready For Love is a készülő lemezen lesz, de július 26-án a YG Entertainment megnyugtatott mindenkit, hogy ez nem így fog történni és elárulta azt is, hogy a közelgő album az egyik legnagyobb költségvetéssel rendelkezik.

A BLACKPINK tagjai jelenleg a visszatérő MV-jük forgatásán vannak. Ez a kiadó eddigi legnagyobb költségvetésű produkciója. Az idáig vezető aprólékos tervezésnek és szervezett előkészítésnek köszönhetően a forgatási folyamat gördülékenyen megy.

A csapat várhatóan világkörüli turnéra is indul az év második felében.

Hozzászólások