Megjelent a 365 nap második részének előzetese

Blanka Lipińska regénytrilógiájának adaptációja, a 365 nap, 2020-ban robbant be nagy port kavarva a kritikusok körében. Ugyanakkor óriási rajongótábort is sikerült gyűjtenie a filmnek, amelyben az erotika és a maffia a fő téma. Lássuk mi vár ránk a második részben.

Massimo és Laura élete összefonódott attól a naptól kezdve, amikor a férfi kinézte magának a lányt és eltervezte, hogy megszerzi magának. Massimo Torricelli viszont veszélyes és az olasz maffia egyik fő embere lett apja halála után. Az erotikával megfűszerezett filmben végül Laura érzései is megváltoznak a férfi iránt, azonban az esküvő előtt a lány eltűnik.

Mi történhetett Laurával?

Massimo (Michele Morrone) szerelmével tervezi az estét, amikor is Laura nagy bejelentésre készül, ám az autó, ami szállította Laurát és barátnőjét egy barlangba hajt és nem jön ki onnan. Mario viszi a hírt a férfinak, hogy az ellenséges maffiacsalád meg akarja ölni Laurát (Anna Maria Sieklucka).  Massimo teljesen összetörik. De vajon mi történt Laurával? A következő rész előzetesében erre is választ kapunk, mert a nő nagyon is életben van. A rendezők igyekeznek a könyvet követni és bemutatni mindazt, ami Massimo-val és Laurával történik a hívás után.
Feltűnik egy új karakter és egyúttal Massimo riválisa, Marcelo “Nacho” Matos (Simone Susinna), aki meg akarja ölni Massimo-t és megnyerni Laurát.

Már az előzetes is eléggé erotikus

Ahogy az első részben is, most is elegendő erotikát fog adni a soron következő film. Massimo és Nacho fog küzdeni a lengyel lány kegyeiért, aki élvezi a Torricelli névvel járó hírnevet és luxust. Az előzetesben azt is látni, hogy sor kerül majd az esküvőre, illetve akció és ármány is kerül majd a Netflix gyártású adaptációba.

2022. április 27-től látható majd a Netflixen.

 

Hozzászólások