Könyvek

Megható regénnyel érkezett az Alexandra Kiadó!

Biztosan sokan ismeritek a szituációt, az érzést, mikor az egyedülálló szülő újra megházasodik. Ilyenkor előfordul, hogy az újonnan érkező családtag nem szimpatizál a gyerekkel, gyerekekkel és agresszív, utálatos a viselkedése. Diney Costeloe Eldobott gyerekek című legújabb regénye egy megható, ámde izgalmakkal teli történet két kislányról, akik magukra maradtak.

Aki kíváncsi arra, hogyan sikerült megbirkóznia a két kislánynak a kegyetlen nevelőszülővel, az árvaházi élettel és az emberi élet nehézségeivel, mindenképp szerezze be ezt a kötetet. Egy szomorú, de egy csodálatos és megindító történettel lesz gazdagabb az ember.

1948

Rita és Rosie Stevens mindössze kilenc- és ötévesek, amikor özvegy édesanyjuk újra férjhez megy, örökre megváltoztatva ezzel a két kislány életét.

Anglia
A durva, erőszakos Jimmy Randallnek esze ágában sincs más férfi gyerekeit nevelni. Hathatós közreműködésével a lányokat végül árvaházba adja az édesanyjuk, aki nem is sejti, hogy a papírokat aláírva örökre lemond a gyerekeiről, kiszolgáltatva őket az intézetvezetők kényének-kedvének.

Ausztrália
Nem sokkal később a sors és a vezetőség szeszélye folytán egy csapat árvát áttelepítenek a gyermekotthon ausztrál testvérintézményébe. A hajón, édesanyjuk tudta és beleegyezése nélkül, ott utaznak az eldobott gyerekek, Rita és Rosie is.

Az Alexandra Kiadó sorban érkezik újabbnál újabb regényekkel, amik igen széles skálán mozognak. Ha kíváncsiak vagytok a megjelenésekre, a friss hírekre, ne felejtsétek el követni a kiadó facebook és instagram oldalát se!

http://www.ahmagazin.com/konyvek/sorozatgyilkos-gyermeke-vadaszik-gyilkosokra-barry-lyga-legujabb-regenyeben/

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?