Megérkezett Ian Somerhalder Netflix-es sorozatának előzetese

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy Ian Somerhalder végre visszatérjen a képernyőkre. A színész korábban a Vámpírnaplókban szerepelt nyolc éven keresztül, ráadásul még most sem szakad el a témától. Legújabb alkotása december 5-én kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába. 

A sorozat V Wars címen debütál az első évaddal, amely tíz részes lesz. A Vérháborúban találkozhatunk még Kyle Breitkopf-al, Adrian Holmes-sel és Jacky Lai-val is. Ian alakítja majd Dr. Luther Swann-t, aki a borzalmak világába úgy lép be, hogy egy vírus legjobb barátját változtatja át gyilkos, emberevő vámpírrá. A történet az Első Vámpírháborúról szól, amelyben egy természeti katasztrófa révén elszabadul egy rég elfeledett vírus, ami a DNS-ük alapján néhány embert vérszívóvá változtat. Ahogy ez terjed, úgy esik szét a világ és a társadalom, miközben a doktor próbálja megérti, hogy mi történik. Eközben barátja alvilági vezérré válik, így Luther-t szorítja az idő.

A képregény-adaptációt a Netflix rendelte be még tavaly nyáron, azóta bár már rég leforgott az első szezon, csak decemberben kerül bemutatásra. Ian már nagyban promózza a sztorit, amelynek kapcsán több videó is napvilágot látott, természetesen az előzetessel együtt.

Hozzászólások