FilmekHírekMédia

Megérkezett az Annabelle Comes Home előzetese

Június 27-én érkezik a magyar mozikba az Annabelle Comes Home, azaz az Annabelle harmadik része, amely már most vérfagyasztónak ígérkezik!

Ahogyan azt a korábbi részekből már megtudhattuk, Ed és Lorraine Warren elhivatottan küzd a démonok, de legfőképpen Annabelle, a babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démon ellen. Az elátkozott tárgyakat, és így a gonosz babát is a ház pincéjében, egy elzárt szobában tartják, azonban Annabelle nem tűri a rabságot, és egy napon kiszabadul megszentelt üvegéből és fellázítja a szobában elhelyezett összes többi démoni tárgyat is.

A thriller végig izgalmas, kiszámíthatatlan és remélhetőleg ez várható a filmtől is, ugyanis az a Gary Dauberman rendezi, aki a korábbi szériákat is jegyzi, valamint az Az és Az apáca forgatókönyvírója. A film a régi stábbal érkezik, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace és Madison Iseman is folytatja a munkálatokat. Akárcsak a producerként visszatérő James Wan, a széria atyja, és Peter Safran is.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?