Sorozatok

Megérkezett a Netflix legújabb adaptációjának posztere

A Netflix egyre több adaptációval bővíti kínálatát, és szerencsére nem csak a modern regényeket veszi a szárnyai alá, hanem a klasszikus köteteket is. Ezúttal Shakespeare drámáit viszi a képernyőre, melyek főszereplője Timothée Chalamet (Szólíts a neveden, Csillagok között, Csodálatos fiú) lesz. A forgatókönyvet Joel Edgerton írta, akinek a nevéhez A nagy Gatsby fűződik, a a rendező pedig az a David Michôd lesz, aki az idén futó A 22-es csapdája című tévésorozatot rendezi.

A sorozatban még szerepelni fog többek között Johnny Depp lánya Lily Rose-Depp, a Ready Player One-ból és a Zsivány Egyesből ismerős Ben Mendelsohn, sőt, még Robert Pattinson is, aki a francia trónörököst fogja játszani.

A The King a IV. Henrikből és az V. Henrikből merítkezik, és V. Henrik trónrakerülését fogja bemutatni nekünk, a százéves háború alatt. A premierre várhatóan ősszel fog sor kerülni.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?