Zene

Megérkezett a Jonas Brothers új lemeze

Március 1-jén tért vissza a hosszú szünetről a Jonas Brothers. A híres testvérek a Disney-nél kezdték meg karrierjüket 2005-ben, majd saját sorozatot kaptak, illetve szerepeltek a Camp Rock című filmben. Ide eredetileg csak Nick-et szerették volna, ám az édesapjuk ezt kifogásolta és kikötötte, hogy a fiúk csakis együtt dolgozhatnak. Így történt, hogy a három srác Demi Lovato-val együtt vitte sikerre a Rocktábor alkotást. 2006-ban jelent meg az első nagylemezük, amelyet 2009-ig bezárólag három másik követett. Ekkor döntöttek úgy, hogy az útjaik külön válnak és így próbálnak meg boldogulni. Nick-nek sikerült betörnie a zenei iparba, amellyel Joe is megpróbálkozott, de az ő munkásságának kisebb volt a sikere. Kevin családot alapított és eléggé visszavonultan élt az újraegyesülésig. 2019-ben ugyanis úgy döntöttek, hogy megpróbálkoznak a zenekar felélesztésével.

Március 1-jén jelent meg a Sucker című számuk, amellyel hatalmasat robbantottak a popiparban. Ezt követte a Cool, amely április 5-én debütált. Nem sokkal később jelentették be, hogy bizony nagylemez is tartozik ezekhez a számokhoz, amelyet a Happiness Begins névre kereszteltek. A korong június 7-én debütált a VEVO csatornájukon, illetve már a Spotify-on is megtalálhatóak a dalok. A 14 számot tartalmazó lemezre Nick és Joe közösen írtak szöveget, de némelyiknél, mint például a Sucker, az Only Human és a Comeback Kevin is besegített.

A fiúk augusztus 7-én turnéra indulnak, amelyet Miami-ban kezdenek meg és jövő év február végéig folyamatosan úton lesznek. Ez alatt az idő alatt bejárják egész Amerikát, de ellátogatnak Kanadába, Mexikóba, illetve természetesen Európába is. Hozzánk legközelebb Németországban lépnek fel, ott ráadásul két városban is, Berlinben és Kölnben. A turnéra becsatlakozik Bebe Rexha és Jordan McGrow, mint előzenekar.

Hozzászólások