Megérkezett a Deadpool folytatása!

A Deadpool című akció-vígjátékot 2016 februárjában láthattuk először a mozikban. A Marvel szókimondó hősének filmje hatalmas sikert aratott a nézőközönség előtt, ezért most, Május 16-án már lehetőségünk van megnézni a folytatást. 

Wade Wilson balszerencsés kalandjai folytatódnak! 2018 májusában  szemtanúi lehetünk annak, ahogy hősünk azért küzd, hogy ő legyen a város legszexibb pultosa. Persze, ezzel párhuzamosan nindzsákkal, jakuzával és még sok más ádáz ellenséggel kell megküzdenie, hogy előbb-utóbb elérje álmát, megtanulja a leckét, és kiérdemelje a Világ Legjobb Szeretőjének járó bögrét.

Deadpool jellegzetes módszere, a “negyedik fal” áttörése megmaradt a filmekben, ugyanis ez már a képregényekben szokása volt. Többek között ezért különleges és kiemelkedő a magasztos, hősies Marvel-mozik között. Ez a különlegesség feltűnik a második rész hivatalos előzetesében is, ezzel megalapozva az első filmnél már megszokott komikusságot. A Végtelen háború  sokkja után a Deadpool 2 egy kellemes felüdülés lesz a nézőközönség számára, viszont a hasfalrengető poénok mellett szintén megmarad az akció, a mély üzenetek és a rejtett easter egg-ek.

A premierig kedvcsinálónak lessétek meg a szinkronos előzetest!

Hozzászólások