Filmek

Megegyezett a Marvel és a Sony: Pókember két moziverzumban is szerepelhet

Alig egy hónappal ezelőtt, minden Marvel rajongó a Sony és a Disney szakításával volt elfoglalva. A két stúdió a nézeteltéréseik miatt véget vetett a közös együttműködésnek, aminek eredményeként Pókembernek el kellett hagynia a Marvel moziverzumát. A döntés sokakat sokként ért, hiszen a Tom Holland által megformált karakter különösen fontos szerepet töltött be a képregénymogul által kiépített világban.

Bár néhányan pletykáltak arról, van még remény arra, hogy kibéküljenek, az idő múlásával egyre kevesebben hittek benne. A legtöbben szép lassan kezdtek belenyugodni a hálószövő elvesztésébe, így mondhatni mindenkit váratlanul ért, amikor pár napja bejelentették, hogy mégis sikerült megállapodniuk.

Az új egyesség értelmében Pókember mind a Marvel, mind a Sony univerzumában szerepelni fog, ezáltal mindkét stúdiónak lehetősége nyílik arra, hogy használja a karaktert. A Disney nem tétovázott sokat, a harmadik Pókember film várható megjelenésének időpontját már közzé is tették. Ha minden a tervek szerint alakul, 2021 július 16-án érkezik a folytatás, amit a két stúdió együtt fog elkészíteni. A Marvel más, egyelőre még meg nem nevezett produkciókban is szeretné szerepeltetni Pókembert, de ezekről még nincsenek pontos információk.

Kevin Feige, a Marvel Studios feje, a következőként nyilatkozott a karakter visszatérésével kapcsolatban.

Nagyon örülök annak, hogy a Póki útja folytatódik az MCU-n belül, és a Marvel Studios-nál mi mindnyájan nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy tovább dolgozhatunk vele.

A Sony ugyanakkor szintén gőzerővel dolgozik a Pókverzuma kiépítésén, amihez természetesen nekik is szükségük van a legismertebb hálószövőre. Arról egyelőre az ő részükről nincs hír, pontosan mik is a terveik Pókemberrel, de idővel erre is biztosan fény derül. Tom Holland így biztosan nem fog unatkozni, ugyanis mindkét stúdió igényt tart a munkájára. A színész eddig még nem nyilatkozott a hírrel kapcsolatban, de a hivatalos Instagram oldalán az alábbi videóval tudatta a követőivel, hogy marad a Marvel moziverzumban. Ti mit szóltok a hírhez? Örültök neki? 

Hozzászólások