Filmek Média Sorozatok

Filmajánló a hideg napokra: The Christmas Contract (2018)

By

Ki emlékszik még a 2000-es évek nagysikerű sorozatára, a One Tree Hill-re? Szerintem a legtöbbetek igen. A 2013-ban véget ért széria színészei a mai napig legjobb barátok, éppen ezért történt egy kisebb meglepetés nemrégiben.

Hilary Burton, Danneel Ackles, Robert Buckley, Tyler Hilton és Antwon Tanner újra összegyűlt, hogy leforgassanak egy nem akármilyen filmet. A The Christmas Contract nevéből adódóan egy karácsonyi mozi, amelyben a fent említett hírességek mindegyike szerepet kapott. A forgatások tavasszal és nyáron zajlottak, azóta pedig már promóciózzák is az alkotást.

A történet szerint egy fiatal hölgy visszatér szülővárosába, Louisiana-ba az ünnapekre. Itt találkozik újból expasijával, aki már túllépett a kapcsolatukon és új barátnője van. Tipikus karácsonyi hangulatú amerikai film.

Premierdátumát 2018. november 22-re tette a Lifetime, és gyanítom, hogy azonnal fent lesz a világhálón a kisköltségvetésű mozi. Ezt este egy Tuti gimis különkiadás követ, amelyben a színészek mesélnek az azóta eltelt időkről. Hilary, Danneel, Robert, Tyler és Antwon folyamatosan járják az országot, hogy promotálják az alkotást, amely a sorozat megjelenésének 15. évfordulója alkalmából készült el. Sajnálom, hogy Bethany, James és a többiek nem csatlakoztak hozzájuk, de a Tuti gimi rajongóknak így is egy csemegének ígérkezik!

Az első hivatalos képeket és az előzetest már meg is kaptuk az Entertainment jóvoltából! 

Comments

comments

You may also like

Change Language To: Hungarian

%d blogger ezt szereti: