Kultúra

Margó Irodalmi Fesztivál a 21. Század Kiadóval

Idén első alkalommal vesz részt a 21. Század Kiadó a Margó Irodalmi Fesztiválon! Az őszi rendezvény október 10. és 13. között kerül megrendezésre a Várkert Bazárban, ahol természetesen most is különböző kedvezményekkel vásárolhatjátok meg a kiszemelt könyveket.

A 21. Század Kiadó a 37-es standnál 25%-os kedvezménnnyel várja látogatóit, természetesen ezúttal is friss megjelenésekkel együtt. A világirodalmi újdonságok mellett KULT kötetekkel és a magyar szerzőik legsikeresebb köteteivel is találkozhatunk majd náluk. Természetesen köztük lesz például John Updike, Philip Roth, Paul Auster, Jonathan Franzen és Michael Chabon is.

Október 12-én, szombaton a Kazamata színpadon 15.30-tól pedig az elsőkötetes Mucha Dorkával Valuska László fog beszélgetni Puncs című regényéről. A bemutató után természetesen lehetőség lesz dedikáltatni is a kötetet, ami a Margó-díj rövidlistájára is felkerült.

A díjátadóra október 10-én 16 órakor kerül sor a Világirodalmi színpadon. 

 

 

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?