Májusban érkezik a Jóbarátok reunion

Az 1994-ben kezdődő vígjátéksorozat tíz évvel később ért véget, de népszerűsége a mai napig töretlen. A tavaly 25. évfordulóját ünneplő barátok továbbra is az egyik legkedveltebb sorozat a különböző platformokon, illetve a relikviákat is szívesen vásárolják a rajongók. Most, úgy tűnik, hogy újra láthatjuk őket.

A Netflix napjainkban műsorára tűzte a Jóbarátok sorozatot, ám most egy kis időre szünetelteti a vetítést. Addig sem kell szomorkodnunk, hiszen tavaly ősszel az eredeti szereplők, az alkotók leültek tárgyalni a Warner stúdióval. Eszerint esélyes, hogy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry újra látható lesz egy reunion erejéig.

 

Február 21-én, pénteken este hivatalosan is bejelentették, hogy májusban találkozhatunk kedvenceinkkel, egy forgatókönyv nélküli részre, a HBO MAX csatornán. Egyenlőre nem tisztázott, hogy akülönkiadás egy epizód lesz vagy interjú a szereplőkkel.
1994-ben  Marta Kauffman és David Crane rendezésében indult útjára a Jóbarátok, amely hat fiatal életét mutatja be, vidáman, viccesen, így garantált a nevetés azoknak, akik eddig nem kezdték el és azoknak is, akiknek a kedvencévé vált a műsor. A tíz évadot megélt sorozat, rövid epizódokból állt, amelyekben a szereplők sorsát is nyomon követhetjük, hiszen a barátok között szerelem, konfliktus és szomorú dolgok is történnek. A cselekmény leginkább Monica, Chandler lakásán, amely egy épületben található, illetve a Central Perk kávézóban játszódik.
A főcímdal is hamar világsiker lett, hiszen az az I’ll Be There for You a The Rembrandts-tól egy alig egy perces zenének indult, de később egy műsorvezető, három perces dalt vágott össze, és többször lejátszotta a rádióban.

Ti is szeretnétek egy különkiadást a sorozatból?

Hozzászólások