Május 8-án érkezik a Lucifer új évada

A DC képregények lapjairól ismert Lucifer Morningstar 2016 januárjában mutatkozott be először a televíziók képernyőjén, a Foxnak köszönhetően. A csatorna három évadon keresztül egyengette a rendőrségi tanácsadóvá avanzsált ördög történetét, ám végül mégis a kasza mellett döntött. A váratlan bejelentés felborzolta a rajongók kedélyeit, akik nem sokkal később Twitteren szervezett kampányokkal próbálták meg újból életre kelteni a szériát. A Lucifer teljes stábja melléjük állt, és ki-ki a maga módján próbált harcolni az újabb évad berendeléséért. A helyzet sokáig kilátástalannak tűnt, ám az együttműködés végül eredményesnek bizonyult. Bár a Fox továbbra sem kért a sorozatból, a Netflix végül örömmel csapott le rá, így Lucifer mégis visszatérhet a negyedik évadra.

Az új szezonnal kapcsolatban már olvashattunk egy-két információt. Többek között azt is megtudhattuk, hogy Inbar Lavi csatlakozik a színészek gárdájához, és a legelső nőt, Évát fogja majd életre kelteni. Az első képek és az előzetes már felkerültek a világhálóra, amiket a cikkben ti is megnézhettek.

A legfontosabb hír az új évaddal kapcsolatban ugyanakkor csak nemrégiben látott napvilágot, ami nem más, mint a premier dátuma. A Netflix bejelentése szerint Mr. Morningstar története május 8-án kapja meg a folytatást, és a platfomrhoz híven, egyszerre az egész szezon felkerül majd. Üröm az örömben, hogy az epizódok száma a Fox-os időkhöz képest drasztikusan lecsökkent. Az új évadban mindössze tíz rész vár majd ránk, melynek a címei a következők:

  1. Everything’s Okay
  2. Somebody’s Been Reading Dante’s Inferno
  3. O, Ye Of Little Faith, Father
  4. All About Eve
  5. Expire Erect
  6. Orgy Pants to Work
  7. Devil Is As Devil Does
  8. Super Bad Boyfriend
  9. Save Lucifer
  10. King of Hell

A Lucifer Morningstart alakító Tom Ellis mellett, a korábbi évadokból megismert színészek nagy része benne lesz az új szezonban. Ismét láthatjuk majd Lauren Germant Chloe Decker szerepében, de Kevin Alejandro, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia és Rachel Harris is visszatér.

Arról sajnos még nincs hír, hogy a széria visszatér-e az ötödik évadra, de az eddigi reakciók alapján reménykedhetünk, ugyanis a Netflixes Lucifernek nagy sikert jósolnak. Ti örültök a sorozat visszatérésének?

Hozzászólások