Könyvek

Magyarul is érkezik Tom Felton életrajzi könyve!

A sokak által a Harry Potterből, Draco Malfoy-ként ismert színész külföldön nemrég jelentette meg önéletrajzi könyvét. Eddig nem nagyon lehetett arról hallani, hogy valamelyik magyar kiadó átvenné, ám a HVG Könyvek a napokban bejelentette: mégiscsak elhozzák a kötetet a magyar rajongók számára!

Tom Felton tizenkét éves korában lett világszerte ismert, mint a Harry Potter-filmek Draco Malfoya. Gyerekkora tehát egyáltalán nem volt átlagosnak mondható, forgatásról-forgatásra járt, ha kitette az utcára a lábát egyből rajongók vették körül.

Életrajzi könyvében most először vall arról, mennyire volt számára megterhelő ez az időszak, mi mindent köszönhet a Harry Potter univerzumnak és milyen kapcsolatban maradtak a többi színésszel. Hogyan zajlottak a forgatások, milyen volt a rivaldafényben felnőni és hogyan alakult az élete a filmek után.

A rajongóknak tehát kötelező darab, ám azok is találhatnak benne érdekességet, akik szeretnének egy nagyköltségvetésű filmsorozat kulisszái mögé látni és kicsit meglátni a hús-vér embert a szerep mögött.

A kötet a HVG Könyvek oldalán kedvezményes áron már elő is rendelhető!

Várható megjelenési dátum: 2023. március 13.

Tom Felton – Túl a varázslaton (Egy mardekáros vallomásai)

Az esetlen kis „csenő manóból” karizmatikus varázslóvá váló Tom Felton gyerekkora minden volt, csak hétköznapi nem. Korán hírnevet szerzett, és mindössze tizenkét évesen hirtelen a rivaldafényben találta magát, amikor megkapta a Harry Potter-filmek Draco Malfoyának ikonikus szerepét.
Tom őszintén és a védjegyévé vált humorral most először vall arról, milyen is volt a mozivásznon, a varázslóvilág tagjaként felnőni. Mindent elmesél a nagy áttörésről, magáról a forgatásról, a tíz év alatt szerzett tartós barátságokról, de olvashatunk a hírnév előnyeiről és hátrányairól, és arról is, hogyan boldogult felnőttként a forgatás befejezése után.
Készüljünk fel, mert egy hús-vér varázslóval fogunk találkozni!

Hozzászólások