Könyvek

Magyarul is érkezik a Szívek szállodája színésznőjének könyve!

Lauren Graham-et a legtöbben a Szívek szállodája című sorozatból ismerhetjük, ahol az egyik főszereplőt Lorelai Gilmore-t alakította. Azóta azonban az is kiderült róla, hogy nemcsak színészként, de producerként, sőt íróként is tehetséges. A GABO Kiadó nemrég jelentette be, hogy magyarul is elhozza nekünk legutóbbi könyvét, melynek a Meséltem már? címet adták.

A színésznő ebben a könyvében a saját életéből merített és mesél el nekünk történeteket. Például arról, hogy hogyan próbált befutni ebben a szakmában vagy éppen milyen volt átélni neki „a hollywoodi darálógépezetet”. Hogyan lehet méltóságteljesen megöregedni ebben az egyre inkább eltárgyiasított világban? Lauren jellegzetes, humoros stílusában keresi a kérdésekre a választ, bölcs tanácsokkal és pengeéles meglátásokkal fűszerezve.

Aki szerette őt a Szívek szállodájában, esetleg olvasta korábbi könyveit, a Gyorsan elhadarom és az Egy nap talán című köteteket, annak ez a könyv is egy kötelező darab lesz!

A regényt már elő is rendelhetjük a kiadótól 30 % kedvezménnyel!

Várható megjelenési dátum: 2023. február

Lauren Graham – Meséltem már? 

Lauren ​Graham kivételes szellemességével és személyiségével számtalan tévénéző szívébe lopta már be magát, és az évek során a popkultúra olyan ikonikus alakja lett belőle, akinek mindig van mit mondania, és mindig gyorsan hadarja. Ezúttal mélyen személyes történeteket oszt meg velünk szórakoztatóipari karrierjéről: hogyan próbált kezdő színésznőként befutni Los Angelesben a piros Volkswagenjében, milyen volt először szerepelni késő esti tévéműsorokban, miféle kihívásokkal jár a méltóságteljes öregedés Hollywoodban. Graham jellegzetesen humoros stílusában mindent elmond, és semmilyen apróságot nem hagy ki (kivéve, ha esetleg elfelejtett valamit).
Ez a meglepő anekdotákkal, bölcs tanácsokkal és vicces megfigyelésekkel teli könyv a napnál is világosabban megmutatja, miért rajonganak a színésznőért milliók világszerte.

Lauren Graham színész, író és producer, akivel legtöbben a Szívek szállodája és a Vásott szülők című sorozatokban találkozhattunk. A Gyorsan elhadarom és az Egy nap talán című, New York Times-bestsellerlistás kötetek szerzője. Számos alkalommal fellépett már a Broadwayen, és olyan filmekben szerepelt, mint a Tapló télapó, a Férjhez mész, mert azt mondtam és a Max. Irodalomból a Barnard College-on szerzett diplomát, színészetből pedig a Southern Methodist Universityn. New Yorkban és Los Angelesben él.

Hozzászólások