Könyvek

Magyar horrorantológia érkezik februárban!

A Red Zone Kiadó nem titkolt célja, hogy minél több magyar, feltörekvő szerzőnek biztosítson megjelenési felületet. Eddig kiadott könyveik alapján leginkább a romantikus-erotikus és az önéletrajzi vonalon mozogtak, most azonban valami nagyon merészet jelentettek be; idén februárban érkezik tőlük egy horrorantológia!

A kötet nemcsak azért tűnik ígéretesnek, mert 10 kortárs magyar szerző 12 illusztrált novelláját tartalmazza, de már a fülszövege alapján is nagyon  különlegesnek tűnik.

A történetekben elmosódik a határ a legendák és a valóság között. Budapest ad helyet a sárkányok és a csordásfarkasok ádáz csatájának. Európa többi városában sem marad sokáig békés a légkör: mindenhol szellemek és démonok kísértenek, északon öntudatukra ébrednek a skandináv istenek. A többi kontinensen sem jobb a helyzet; az Amerikai hegységekben a wendigo és a nagyláb szedi az áldozatait.

A kötet leírhatatlan szörnyűségek közé kalauzol minket és közben felteszi a kérdést: létezik-e az embernél nagyobb szörnyeteg?

A vérfagyasztó történetekre ráadásul már nem is kell túl sokáig várnunk, a könyv ugyanis várhatóan 2024. februárjában megjelenik!

Sőt, már elő is rendelhetjük a kiadótól a limitált példányszámú kiadást kedvezményes áron!

Szilágyi Heléna (szerk.), Bodnár Alexandra (szerk.) – Kárhozottak legendái

A réges-régi legendák rémei a mai napig köztünk járnak. Budapest utcáin sárkányok és csordásfarkasok vívnak ádáz csatát. Európa nagyvárosaiban szellemek és démonok kísértenek, miközben északon életre kelnek a skandináv istenek. Mexikó tengerpartján egy anya a gyermekei után sír, míg Amerika zord hegyei között a wendigo és a nagyláb szedi áldozatait.
Ez a kötet a világ legsötétebb bugyraiba kalauzol el titeket, arra a kérdésre keresve a választ, hogy vajon létezik-e az embernél is nagyobb szörnyeteg.

Hozzászólások